Puterea taurului, concentrata intr-o esenta de parfum

Cand intri in contact cu lumea parfumurilor Tonino Lamborghini, intalnesti o parte a istoriei italiene, o istorie originala care a permis raspandirea stilului sau unic. Curajos, pasional, vulcanic, elegant: Tonino Lamborghini intruchipeaza esenta "made in Italy".
  • Publicat:
Puterea taurului, concentrata intr-o esenta de parfum
Puterea taurului, concentrata intr-o esenta de parfum

Cand intri in contact cu lumea parfumurilor Tonino Lamborghini, intalnesti o parte a istoriei italiene, o istorie originala care a permis raspandirea stilului sau unic. Curajos, pasional, vulcanic, elegant: Tonino Lamborghini intruchipeaza esenta "made in Italy".

Coty aduce pe piata romaneasca trei creatii ale lui Tonino Lamborghini, trei fete cheie ale barbatului contemporan. Mitico: Legenda, Forza: Puterea si Feroce: Caracterul sunt parfumuri indraznete, vulcanice si rafinate, in inimitabilul stil italian.

O versiune proaspat-orientala: Mitico

Inspirat de legenda italiana reprezentata de brand. Un parfum pentru un barbat care este la randul sau o legenda. Un barbat care si isi croieste propria cale si isi creeaza propria lui marca.

Precum imaginea unei masini stralucitoare aflata in pole-position pe pista, incepe cu o explozie inflacarata de menta si mandarina, apoi accelereaza cu intensitatea salviei proaspete si a aromatei nucsoare. Avanseaza catre o victorie usoara alimentata de puternicele note ale lemnului de cedru si mosc. Un echilibru perfect intre autenticitate si stil, intre incredere si curaj. Creat de Beatrice Piquet & Jean-Charles Niel de la IFF

 
O versiune aromatica moscata: Feroce

Nascut din puterea si caracterul taurului care simbolizeaza brandul. Forta launtrica a unui barbat, alimentata de puterea principiilor sale.

Ca o cursa de viteza, incepe cu un val citric racoros de bergamota, piper si ienupar, apoi urca spre un amestec de chiparos revigorant, frunze de cimbru si de lamai si ajunge intr-un miez fierbinte de patchouli, lemn de santal si vetiver. Creat de Guillaume Flavigny de la Givaudan.

O versiune fructat-lemnoasa: Forza

O variatie in albastru care exprima puterea taurului. Neoprita, virila, puternica fata a unui barbat care ii confera o carisma coplesitoare.

Deschiderea cursei este un cocktail bogat, energic, iute de cardamom, nucsoara si scortisoara. Atinge apoi viteza de croaziera cu arome de  lemn elegant precum vetiver, patchouli, lemn de stejar si santal, oferindu-i senzualitate si masculinitate recomfortanta. Creat de Vincent Schaller de la Firmenich.

 
Pentru a desavarsi imaginea, parfumul este ambalat intr-o cutie metalica eleganta, masculina si moderna. Recipientul este fatetat, inspirat din designul mostenit al brandului Lamborghini. Sticla sofisticata, transparenta are o nuanta masculina de fumuriu inchis ce exprima putere interioara. Exista un placut contrast tactil intre suprafata lucioasa a sticlei si silueta mata a taurului. Logo-ul inconfundabil este centrat sub numele lui Tonino Lamborghini.

In 1981 Tonino Lamborghini a creat si a semnat primul sau ceas. Reinterpretand valorile istorice si simbolismul caracteristic familiei sale, Tonino a dat viata unui nou brand prestigios. Inspirandu-se din experientele sale anterioare din domeniul ingineriei si al design-ului, el a extins conceptul de lux catre produse capabile sa evoce o lume bazata pe moda, tehnologie si inovatie: ceasuri, ochelari de soare, parfumuri, marochinarie, accesorii, articole de mobilier si linii vestimentare create din cele mai alese si de calitate materiale; un univers complex al accesoriilor elegante care exprima “Puro Talento Italiano”. 
 
Astazi el isi foloseste talentul concentrandu-se pe parfum si pe o forta invizibila. Forta invizibila a unui barbat. Alimentat de puterea principiilor sale si condus de pasiune. Pasiune in miscare, aceasta forta este irezistibila. Puterea este in tine. Si puterea ta este acum in primul sau parfum.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Tinute office pentru  o vara fierbinte
Tinute office pentru o vara fierbinte
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân