Tinute office pentru o vara fierbinte

Cand sunt 40 de grade afara, avem senzatia ca totul ne strange, se lipeste si se sifoneaza pana ajungem la birou. Daca vrem sa aratam impecabil In ciuda temperaturilor ridicate, cea mai buna solutie sunt rochitele din vascoza - lejere, usor de purtat si c
  • Publicat:
Tinute office pentru  o vara fierbinte
Tinute office pentru o vara fierbinte

Colectia Clasic pentru vara 2008 cuprinde rochii vaporoase, In culori vii si usor de asortat, cu imprimeuri si croieli In tendinte. Rochia de tip baby-doll ramane o moda perena, Insa anul acesta i se adauga si croielile cu fronsé-uri, bié-uri si drapaje, care au devenit trendul verii. Rochitele Clasic au linii fluide si feminine prin excelenta; ele accentueaza bustul si talia, fara a le Incorseta. Lungimea midi a rochiilor este, de asemenea, flatanta pentru silueta si ideala pentru office.

Imprimeurile-vedeta ale verii sunt florile si bulinele. In plus, Clasic a introdus In colectie si imprimeurile cu dungi, care creeaza un look mai clasic, potrivit pentru birou sau pentru Intalnirile de afaceri. In asociere cu fronsé-urile, dungile creeaza jocuri optice interesante, restructurand silueta. Dungile verticale si oblice au nu doar avantajul ca alungesc silueta, dar si pe acela ca permit aplicatii de dantela de un rafinament special.

Colectia Clasic pentru vara mizeaza pe vascoza, In culori vesele, vii, care cresc tonusul si creeaza buna dispozitie nu numai celor care le poarta, ci si Intregului anturaj. Vascoza este un material vegetal, comod, natural, care nu Incinge si nu se sifoneaza. Astfel, rochitele Clasic sunt tinute ideale pentru orele lungi la office, dar si pentru iesirile de dupa lucru la restaurant, la film sau la shopping.

In 2007, Clasic a lansat In Romania conceptul Business Fashion Design. Clasic, primul atelier de creatie si consultanta In vestimentatie si accesorii business, ofera tuturor doamnelor expertiza unui profesionist In design si creatii vestimentare personalizate, unice si originale. Clasic este o marca functionala, In tendinte, de o eleganta desavarsita.

Magazin si atelier de creatie Clasic: Str. Popa Tatu nr. 24, sector 1, Bucuresti
www.clasic.com.ro

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Mariela Sava
Stentor Creative Relations
Tel: 021/ 311.17.24; 0729.943.189
[email protected]

Articol exclusiv online.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alege tonuri minerale pentru parul tau!
Alege tonuri minerale pentru parul tau!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”