Alege tonuri minerale pentru parul tau!

Dupa ce, timp de mai multe sezoane, opulenta a dominat tendintele in moda si frumusete, naturaletea si subtilitatea au revenit pe podiumurile de prezentare, sub forma trendului mineral, inspirat de comorile ascunse ale pamantului.
  • Publicat:
Alege tonuri minerale pentru parul tau!
Alege tonuri minerale pentru parul tau!

Pentru un look in tendinte, Wella, expertul in ingrijirea parului, a lansat colectia de tonuri minerale in cadrul gamelor Wellaton (5/46 Valea purpurie, 5/73 Cuart fumuriu, 6/35, Opal stralucitor, 7/43 Râu de arama, 11/7 Nisip auriu) si Wella Safira (5/46 Cascada ametist, 5/73 Topaz intunecat si 9/3 Stralucire de Citrin).

In plus, gama de styling Wellaflex are un design complet schimbat si a introdus o noua colectie, Wellaflex Color Brilliance, conceputa special pentru a pune in valoare reflexele minerale ale parului. Wella a lansat colectiile sale de tonuri minerale Wella Safira si Wellaton, precum si Wellaflex Color Brilliance, in cadrul Belgrad Fashion Week.

2 pentru o privire seducatoare

Privirea este o arma puternica a seductiei. Femeile isi doresc gene cu volum, lungi, curbate si bine definite. Ei bine, nu este nevoie de 4 mascara pentru a obtine aceste efecte, ci doar de mascara 2 de la Guerlain. Pentru prima oara, Guerlain a introdus 2 pensule intr-o mascara. Si tot pentru prima oara, orice femeie isi va putea aplica mascara ca un make-up artist.

Hidrateaza-ti tenul!

Ai tenul uscat? Nu mai stii ce crema de fata sa mai incerci? Iti recomandam o crema dermo-emolienta pentru tratarea tenurilor uscate cu componente naturale Venusia. Printre ingredientele de baza are Squalen (restaureaza supletea si flexibilitatea pielii; foarte necesar fe­meilor la menopauza), aloe vera (creste sinteza de colagen, reduce aparitia ridurilor, protejeaza pielea de razele UV) si vitamina E (protector impotriva radicalilor liberi si a razelor UV).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Putem amana imbatranirea pielii!
Putem amana imbatranirea pielii!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân