Produse pentru păr: după cât timp se văd rezultatele?

Iată cum funcțonează și cât ar trebui să ne încredem în acele produse de păr pe care le folosim și după cât timp se pot vedea rezultate.
  • Publicat:
Produse pentru păr: după cât timp se văd rezultatele?
Produse pentru păr: după cât timp se văd rezultatele?

Când vine vorba de produsele de înfrumusețare, multe dintre noi ne dorim ca rezultatele să fie imediate atunci când începem să le folosim. După ce ai investit într-o cremă pentru riduri sau care să te scape de cearcăne, nu te aștepta ca efectul să apară peste noapte. Răbdarea este esențială în tot acest proces, indiferent că vorbim despre produse pentru păr sau piele Iată cum funcțonează produsele pentru păr și după cât timp se pot vedea rezultate.

Produse pentru păr: Șamponul

Pentru a vedea rezultate dă-i o șansă șamponului tău și vei începe să observi primele schmbări după primele șapte utilizări. Impuritățile produse de la factorii de mediu sau de la produsele pe care le-ai folosit pe păr, motiv pentru care părul are nevoie să se obișnuiască cu noul șampon până când acesta devine o normalitate. Dacă ai părul deteriorat și folosești formule reparatoare sau de hidratare este nevoie de mai multe spălări ca ingredientele să penetreze cuticula părului pentru ca acesta să rămână moale și strălucitor.

Tratamentele pentru întărirea părului

Exact ca după o sesiune de lifting, rezultatele nu vor fi imediate, ci vor apărea în timp. Contează foarte mult produsul pe care-l folosești, dar și cât de deteriorat este părul tău. Dacă folosești acest tip de produs pentru îngrijirea părului, de cel puțin trei ori pe săptămână, rezultatele ar trebui să apară după o lună de la utilizare. Ingredientele reparatoare au nevoie de timp (keratina, de exemplu) pentru a salva firele de păr rupte sau deteriorate.

Produse pentru păr: Măștile pentru păr

Vestea bună este că vei începe să observi îmbunătățiri în privința calității firului de păr și a strălucirii chiar și după prima utilizare. Incorporează masca de păr în rutina ta, în următoarea lună părul tău va fi mai sănătos și mai puternic. Înainte de a aplica masca de păr asigură-te că îndepărtezi excesul de apă astfel încât produsul să penetreze mai bine cuticula de păr.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân