Omniscan & ultrasunete – elimina rapid si sigur grasimile in exces

Regimurile de slabire personalizate sunt cele mai eficiente si le concepe in Romania prof. dr. Ioan Nedelcu din Bucuresti. Pentru a recomanda pacientelor retete speciale, esteticianul face o diagnosticare precisa si elaboreaza meniuri cu ajutorul unui sof
  • Publicat:
Omniscan & ultrasunete - elimina rapid si sigur grasimile in exces
Omniscan & ultrasunete - elimina rapid si sigur grasimile in exces

Aparatul Omniscan te ajuta sa respecti o dieta personalizata
Sistemul de stabilire a dietelor personalizate a fost pus la punct de specialisti francezi in procesele de slabire si foloseste drept principiu modul in care anumiti curenti electrici, de o anumita intensitate, strabat organismul uman. „Acesti curenti sufera incetiniri sau accelerari in raport de densitate, de cantitatea de apa si grasime, de muschi sau de oase intalnite. Datele sunt comparate cu cele din memoria aparatului Omniscan si sunt raportate la inaltime, greutate, varsta si la perimetrul articulatiei mainii drepte”, explica profesorul Nedelcu prima etapa de stabilire a dietelor personalizate. Modul de functionare a metabolismului si cantitatea de apa, grasime si muschi, toate acestea sunt informatii importante culese cu ajutorul aparatului Omniscan prin simpla aplicare a unor electrozi. „Datele sunt utilizate apoi intr-un soft care ne ajuta sa sfatuim pacientul ce, cum si cat sa manance”, detaliaza esteticianul programul de slabire.

Dieta din computer
Pentru ca dietele emise de softul special sa nu produca dezechilibre grave in organism, ele includ alimente diverse, consumate la mai multe mese si gustari pe tot parcursul zilei. „Softul permite eliminarea alimentelor pe care pacientul nu le agreeaza, astfel incat sa fie o dieta foarte usor de tinut, fiziologica si care sa nu antreneze dezechilibre metabolice, bulimie sau anorexie.” Astfel sustine profesorul Nedelcu pledoaria pentru slabirea sanatoasa.

Regim echilibrat
De exemplu, pentru eliminarea a 3 kg, softul genereaza diete care trebuie tinute 15 zile. Micul dejun trebuie sa fie consistent, la fel ca si pranzul. Gustarile se iau la ora 10.00 si la ora 17.00, iar o masa de seara poate include o omleta, fructe proaspete si o cantitate de branza cu maximum 50% continut de grasime. Consumul de apa este obligatoriu pe tot parcursul celor 2 saptamani de dieta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Super solutii pentru un super ten
Super solutii pentru un super ten
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân