O simplă tunsoare poate transforma un bărbat – GALERIE FOTO

Este greu de crezut cât de mult se poate transforma o persoană în momentul în care decide să se tundă sau să-şi schimbe tunsoarea.
  • Publicat:

Este greu de crezut cât de mult se poate transforma o persoană în momentul în care decide să se tundă sau să-şi schimbe tunsoarea. Transformările de look funcţionează în cazul femeilor, dar şi al bărbaţilor!

Aceste imagini îţi vor arăta cum o simplă tunsoare poate transforma complet un bărbat!

În ceea ce priveşte tunsorile la modă pentru bărbaţi pentru sezonul de toamnă, tunsorile clasice rămân în trend. Dacă îţi doreşti o schimbare de look poţi opta şi pentru o tunsoare mai modernă.

  • Stilul undercut este din nou în tendinţe în acest sezon. Părul se poartă pieptănat pe spate sau pe o parte. Este o tunsoare potrivită pentru bărbaţii tineri.Tendinţa este de a vă lăsa părul lung în mijloc şi de a vă rade cu maşina de tuns părţile laterale şi din spate.
  • Tunsorile cu breton revin în forţă în acest sezon. O tunsoare mai  greu de purtat, dar dacă este aranjată corect poate fi foarte elegantă.
  • Cărare pe o parte, păr perfect aranjat, cu linii foarte clare şi efect umed din cauza gelului de păr. Cărarea o puteţi face cu ajutorul unui pieptene cu dinţi mici, al unui fixativ de păr sau al unui gel de păr.
     
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân