O simplă tunsoare poate transforma un bărbat – GALERIE FOTO

Este greu de crezut cât de mult se poate transforma o persoană în momentul în care decide să se tundă sau să-şi schimbe tunsoarea.

Este greu de crezut cât de mult se poate transforma o persoană în momentul în care decide să se tundă sau să-şi schimbe tunsoarea. Transformările de look funcţionează în cazul femeilor, dar şi al bărbaţilor!

Aceste imagini îţi vor arăta cum o simplă tunsoare poate transforma complet un bărbat!

În ceea ce priveşte tunsorile la modă pentru bărbaţi pentru sezonul de toamnă, tunsorile clasice rămân în trend. Dacă îţi doreşti o schimbare de look poţi opta şi pentru o tunsoare mai modernă.

  • Stilul undercut este din nou în tendinţe în acest sezon. Părul se poartă pieptănat pe spate sau pe o parte. Este o tunsoare potrivită pentru bărbaţii tineri.Tendinţa este de a vă lăsa părul lung în mijloc şi de a vă rade cu maşina de tuns părţile laterale şi din spate.
  • Tunsorile cu breton revin în forţă în acest sezon. O tunsoare mai  greu de purtat, dar dacă este aranjată corect poate fi foarte elegantă.
  • Cărare pe o parte, păr perfect aranjat, cu linii foarte clare şi efect umed din cauza gelului de păr. Cărarea o puteţi face cu ajutorul unui pieptene cu dinţi mici, al unui fixativ de păr sau al unui gel de păr.