Noutăţi cosmetice pentru îngrijirea părului tău

Deja visezi cu ochii deschişi la plajă, la limonadă, la leneveală şi la plimbările pe malul mării răcorindu-te adierea brizei. Părul tău va fi liber şi strălucitor, mătăsos la atingere şi parfumat cu esenţe rafinate.
  • Publicat:
Noutăţi cosmetice pentru îngrijirea părului tău

Deja visezi cu ochii deschişi la plajă, la limonadă, la leneveală şi la plimbările pe malul mării răcorindu-te adierea brizei. Părul tău va fi liber şi strălucitor, mătăsos la atingere şi parfumat cu esenţe rafinate.

În timpul verii nu doar pielea are nevoie de o îngrijire specială, căldura şi soarele afectează deopotrivă şi părul nostru. Pentru ca să-ţi pregăteşti părul din timp, să fie sănătos, viguros, suplu, iar coafura să ţi-o pregăteşti singură, uşor şi repede iată câteva din noutaţile cosmetice destinate frumuseţii părului nostru ce ne-au atras atenţia.

Transformă textura părului tău cu noua gamă de la Wella Professionals

Wella Professionals îţi  îndeplineşte  dorinţele  în  materie  de  coafură.  Ai  părul ondulat, dar te-ai imaginat cu el drept? Sau invers, visezi la  bucle? Noua gamă de produse de  la  Wella  Professionals  duce  transformarea  permanentă  a  texturii  părului  la  un  nou  nivel.

„Straighten it” îţi oferă un păr întins permanent cu aspect mătăsos, suplu şi maleabil. Pentru un permanent cu onduleuri naturale a fost creat „Wave it”. Rezultatul este un păr cu volum şi flexibilitate. „Curl it” înseamnă  bucle  definite  şi  elastice.  Este  varianta  ideală  daca  ai  un  par  rigid  şi  îţi  doreşti  bucle jucăuşe.

Wella haircare

 

Nivea anti-matreata Îngrijire anti-mătreaţă de la NIVEA

Gama Nivea anti-mătreaţă cu sistemul Liquid Clear a fost creată pentru a elimina mătreaţa şi a preveni reapariţia acesteia.
Liquid Clear combină ingredientele Climbazole şi Piroctone Olamine pentru a îndepărta ciuperca Malassezia Furfur, cauza principală a mătreţii.

Şamponul Anti-Mătreaţă Nivea Pure Repair (cu extract hrănitor de papaya) – o formulă pentru repararea firului de păr şi netezirea sa.
Şamponul Anti-Mătreaţă Nivea Pure Gloss (cu proteine de perle) pentru mai multă strălucire şi în acelaşi timp un păr suplu şi mătăsos.
Şamponul Anti-Mătreaţă Nivea Pure Color îmbină sistemul Liquid Clear cu  efectul regenerator al rodiilor şi conţine filtru UV, pentru a proteja părul împotriva acţiunii mediului şi a menţine strălucirea culorilor.
Preţ recomandat: 13,33 lei (250 ml) şi 18.54 lei (400 ml)

 

Păr mai bogat cu NIOXIN

Prezent acum şi în Romania, Nioxin oferă o formulă inovatoare de tratament pentru păr şi scalp, inspirată din modul de îngrijire a pielii, care funcţionează eficient daca respecţi cei 3 paşi: curaţă-optimizează-tratează.

Cele şase tehnologii originale incluse în produsele Nioxin îţi permit un tratament personalizat. Fiecare sistem de îngrijire are în vedere gradul de cădere al părului, grosimea firului de păr şi daca părul este natural sau tratat chimic.
Produsele, atât cele de îngrijire şi de tratament în salon şi acasă, cât şi cele pentru tratamentele speciale de exfoliere şi terapie intensivă dedicate utilizării doar în salon, au ingrediente create pentru un păr cu aspect mai bogat, mai plin, mai des.

Nioxin

 

Londa professional Modelează coafuri cu Londa Professional

 

Gel sau ceară de păr? Ambele. Dual Ego de la Londa Professional are personalitate dublă. Aplicat pe părul uşor umed este gel şi oferă posibilitatea de modelare. Pe părul uscat are efect de ceară şi ajută la crearea de coafuri cu fixare flexibila. Conţinutul de pantenol al produsului asigură o extra hidratare.

Părul îţi provoacă creativitatea. Londa Professional îţi oferă Fiber Transformation care să te ajute să experimentezi extravanganţa. Este o cremă modelatoare ce conţine polimeri, ceară naturală şi pantenol. Astfel, vei putea crea coafuri dintre cele mai curajoase. Important este ca părul tău îşi va păstra un aspect hidratat şi flexibil.

 

Gama Dove Nourishing Oil Care

Gama de îngrijire Dove Nourishing Oil Care, cu complexul Nutri-Oils, este special creată pentru părul uscat, aspru, cu fire rebele.
Complexul Nutri-Oils conţine un amestec special de ulei de migdale, nucă de cocos şi ulei mineral, care se absoarbe rapid în firul de păr, fără să îl încarce.
Şamponul Dove Nourishing Oil Care curăţă şi îngrijeşte delicat părul uscat, fără să îl încarce, lănsându-l neted şi mătăsos. Aplică după fiecare spălare balsamul Dove Nourishing Oil Care pentru un păr uşor de pieptănat şi cu mai puţine fire rebele. Dacă părul tău are nevoie de extra hrănire rapidă, încearcă balsamul-tratament DOVE Nourishing Oil Care: este de trei ori mai hrănitor decât un balsamul şi acţionează într-un minut, redând aspectul mătăsos chiar şi celui mai uscat, aspru şi rebel păr. O dată pe săptamână, nu uita să foloseşti masca tratament Dove Nourishing Oil Care.
Preţuri estimative: şampon / balsam 15 lei, balsam-tratament / masca 21 lei

Dove Nourishing Oil care

 

L'Oreal Elseve Gama Elseve Arginine Resist X3

Pentru prima dată, Elseve utilizeaza arginina în gama produselor pentru îngrijirea părului. Arginina este un aminoacid care se regăseşte şi în proteinele din structura părului.

Spray tratament – formula sa intensivă acţionează asupra rădăcinii părului. Nu necesită clătire, este creat pentru a fi masat pe scalp şi activează microcirculaţia în jurul bulbului. (19 lei)

Balsamul ce trebuie utilizat după şampon întăreşte şi sporeşte acţiunea şamponului prin sporirea concentraţiei de arginină în firul de păr. (16 lei)

Samponul de întărire, cu textura sa bogată şi cremoasă depozitează arginina pe firul de păr, de la rădăcini până la vârfuri. Ajută părul să îşi recapete vitalitatea şi rezistenţa. (16 lei)

Masca se utilizează dupa şampon şi asigură o îngrijire intensă părului fragil. Datorită texturii sale bogate, formula completează eficacitatea argininei pentru rezultate deosebite. (28 lei)

Foto: Wella Professionals

Citeste si: Onduleuri rebele sau păr intins – coafează-te singură cu peria rotativă electrică

Mituri despre îngrijirea părului

Ce e sexy vara aceasta? Vezi aici care sunt vedetele, culorile şi lenjeria momentului

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân