Noutăţi cosmetice de primăvară pentru îngrijirea pielii

Îngrijeşte-te cu produse adecvate tipului tău de piele, urmăreşte constant noutăţile cosmetice care apar pe piaţă şi alege produsele care ţi se potrivesc cel mai bine, astfel pielea ta se va menţine suplă şi catifelată.
  • Publicat:
Noutăţi cosmetice de primăvară pentru îngrijirea pielii

O piele uscată poate fi rezultatul unei serii de factori interni, precum predispoziţia genetică, influenţele hormonale, stresul sau procesul de îmbătrânire biologică. În lipsa unei îngrijiri adecvate, pielea îşi pierde treptat elasticitatea şi tonusul natural, lăsând loc scuamelor, liniilor fine şi crăpăturilor.

De asemenea, expunerea la factori externi precum frigul, umezeala, băile fierbinţi, radiaţiile UV, diferiţi compuşi chimici şi proceduri medicale, poate duce la alterarea factorilor naturali de hidratare, determinând apariţia semnelor de îmbătrânire prematură a pielii.

Îngrijeşte-te cu produse adecvate tipului tău de piele, urmăreşte constant noutăţile cosmetice care apar pe piaţă şi alege produsele care ţi se potrivesc cel mai bine, astfel pielea ta se va menţine suplă şi catifelată.

 

Gama de îngrijire Ecobeauty de la Oriflame

O abordare inovatoare a cercetătorilor Oriflame, creată special pentru a obţine cele mai bune efecte din ingrediente naturale.
Îmbină armonios cele mai bune extracte din plante şi fructe pentru a rezulta o formulă avansata (în manieră etică şi responsabilă).

Natural Pro-blend TM neutralizează acţiunea negativă a radicalilor liberi asupra pielii, întăreşte bariera naturală a pielii pentru a reţine hidratarea.
Gama Ecobeauty cuprinde cremă de zi, de noapte şi pentru îngrijirea delicate a pielii din jurul ochilor.

Ecobeauty - Oriflame

 

sapun spuma antibacterian Touch

Touch săpunul spumă antibacterian

Datorită pompiţei speciale, conţinutul de săpun în forma lichidă se transformă  in spumă. Noul săpun spumă antibacterian de la Touch este de 2 ori mai economic decât un săpun lichid: o singură apăsare ofera o cantitate suficientă de spumă densă si astfel este evitată irosirea săpunului.

Săpunul antibacterian spumă Touch curăţă eficient pielea, hidratează în profunzime datorită glicerinei, protejând în acelaşi timp echilibrul natural al pielii, datorită ph-ului de 5.5.

Formula testată dermatologic şi având la bază extracte de plante precum Aloe Vera, Brusture, Iasomie şi Mandarin, săpunul spumă Touch lasă o senzaţie de prospeţime pielii, datorită parfumul floral subtil (14 lei / 500 ml).

 

Ulei de duş Delicate Jasmine de la Sabon

Delicate Jasmine este cel mai nou produs în gama uleiurilor de duş de la Sabon, hidratează intens pielea datorita celor patru uleiuri naturale: ulei de măsline, ulei de avocado, ulei de jojoba şi ulei din germeni de grâu.

Este imbogăţit cu Omega 3, 6, 7, 9 şi cu vitaminele A, E, fiind compatibil cu PH-ul natural al pielii şi e potrivit pentru toate tipurile de piele, recomandat in special pentru pielea uscata.

Fără SLS şi parabeni, cu parfum delicat de iasomie. (Pret: 51 lei, 500 ml).

ulei de dus Sabon

 

Eucerin

Eucerin Complete Repair

Pentru îngrijirea zilnică a pielii uscate, aspre şi tensionate, Eucerin îţi oferă Complete Repair Loţiune 5% Urea şi Glucoglicerol (62 lei) cu o textură lejeră de ulei în apă. Alături de alţi factori naturali de hidratare, urea creşte capacitatea pielii de menţinere a umidităţii, calmează pruritul şi reduce descuamarea pielii.
Ceramidele întăresc funcţia de barieră de protecţie a pielii, în timp ce tehnologia Aquaporin cu glucoglicerol identic cu cel natural duce la formarea de aquaporine, proteine cu rol esenţial în circulaţia apei în piele.

Pentru o piele foarte uscată, predispusă pruritului şi descuamării, necesitând o îngrijire intensă, pe termen lung, Eucerin recomandă Complete Repair Loţiune intensivă 10% Urea şi Glucoglicerol (69 lei) cu o textură uşoară şi cremoasă.
Formula sa testată clinic, bazată pe ingredientele active urea, ceramide-3 şi tehnologia Aquaporin cu glucoglicerol, acţionează eficient împotriva factorilor ce determină uscarea pielii.
Ambele produse Eucerin nu conţin parfum, parabeni sau coloranţi.

Ivadermaseb, cremă pentru piele sensibilă de la Ivatherm

Ivadermaseb, cremă pentru piele sensibilă (tub 50 ml/48,55 lei) asigură îngrijirea complexa a zonelor seboreice asociate cu roşeaţă şi scuame (dermatită seboreică).

– 5α Avocuta® scade produţia de sebum. Are acţiune antimicotică eficientă (pe Pityrosporum ovale) prin climbazol şi este eficientă pe germenii responsabili de acnee (P acnes, S epidermidis, P ovale) prin Octopirox.

– Alfabisabololul îi asigură efectul antiinflamator.

Ivadermaseb crema pentru piele sensibila Ivatherm

 

Elmiplant

Crema antivergeturi şi Serum intensiv anticelulitic Elmiplant

Gama BodyShape de la Elmiplant s-a îmbogăţit în această primăvară cu două noi produse: Crema antivergeturi (17 lei) şi Serum intensiv anticelulitic (24 lei) care au o combinaţie unică de incrediente active:

Lipofirm reface structura fibrelor de colagen, îmbunătăţind tonusul şi elasticitatea pielii;

Bioelastina Marina (din crema antivergeturi) stimulează sinteza de elastina şi creşterea fermităţii pielii prin aportul de aminoacizi şi peptide.

Fructele palmierului Acai (din serumul intens anticelulitic) fac parte din ultima generaţie de incrediente anticelulitice naturale. Datorită concentraţiei ridicate de minerale, vitamine şi substanţe nutritive extractul din Fructe Acai îmbunătăţeşte semnificativ fermitatea pielii.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân