Mituri despre sprâncene

Există câteva mituri despre sprâncene care pot împiedica obținerea unui look perfect așadar, să le demontăm împreună.
  • Publicat:
Mituri despre sprâncene
Mituri despre sprâncene

De la sprâncene stufoase, dese, la cele extrem de subțiri, le întâlnim sub orice formă, mărime și textură. Cum optezi pentru forma care-ți place ține de tine, dar dacă vrei să ai sprâncene perfecte, nu te grăbi prea tare, deoarece rezultatele apar în timp. Mai mult, există câteva mituri despre sprâncene care pot împiedica acest proces așadar, să le demontăm împreună.

Mituri despre sprâncene

Sprâncenele prea pensate sunt o cauză pierdută

Probabil ai avut o perioadă în care te-a inspirat Pamela Anderson și sprâncenele tale au ajuns extrem de subțiri, dar poți respira ușurată. Dacă pensatul în exces poate distruge foliculii, firele de păr vor crește din nou în câteva săptămâni. Între timp, te poți folosi de un creion de sprâncene sau gel pentru a umple spațiile goale până ce acestea vin la o formă pe care ți-o dorești.

Sprâncenele trebuie să aibă aceeași culoare cu părul

Ce ar spune Marilyn Monroe despre asta oare? Ideal este să-ți ții sprâncenele o nuanță mai închisă față de culoarea naturală a părului, așadar roșcatele sau blondele pot avea sprâncene închise la culoare pentru un look mai dramatic. De asemenea, nu este neapărat nevoie să ai sprâncenele identice cu rădăcina părului.

Niciodată să nu te pensezi deasupra sprâncenei

Am auzit deseori această poveste: femeile care se pensează deasupra sprâncenelor nu vor mai avea acea formă arcuită vreodată. În general, linia sprâncenei trebuie lăsată în pace, dar poți îndepărta orice fir de păr îți dorești astfel încât să obții forma perfectă. Astfel, sprâncelene vor fi mai definite și vor avea un aspect mai voluminos.

Mituri despre sprâncene: cresc mai repede dacă le iei cu ceară

Indiferent de cum alegi să-ți aranjezi sprâncenele, cu ajutorul pensetei sau că optezi pentru ceară, orice tehnică duce la creșterea firului de păr în același fel. Atunci când folosești ceară, singurul beneficiu este că poți îndepărta o zonă mai mare dintr-o singură mișcare.

Ambele sprâncene trebuie să arate la fel

Repetă după mine: sprâncenele trebuie să arate ca niște surori, nicidecum gemene. Nu există sprâncene identice, iar asta pentru că asimetria facială se aplică și în cazul lor. Ochii, pomeții nasul, nicio trăsătură nu este perfect simetrică.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”