Mersul la salon: de ce să faci un obicei din asta? Beneficii pentru păr, piele şi unghii

Iată un top 3 ritualuri pe care nu trebuie să le omiţi niciodată din rutina ta de frumuseţe.
  • Publicat:
Mersul la salon: de ce să faci un obicei din asta? Beneficii pentru păr, piele şi unghii
FOTO: shutterstock / Mersul la salon: de ce să faci un obicei din asta? Beneficii pentru păr, piele şi unghii

Când te simţi cel mai confortabil cu tine? Atunci când arăţi bine. Când pielea este curată, şi iţi străluceşte, părul este sănătos, iar unghiile sunt hidratate şi arată impecabil, nu-i aşa? Ei bine, află că un ritm de viaţă nesănătos nu te afectează doar pe interior, ci şi pe exterior. Prin urmare, nu lăsa nicio secundă garda jos. Îngrijirea personală este „un job” full time!

Iată un top 3 ritualuri pe care nu trebuie să le omiţi niciodată din rutina ta de frumuseţe, recomandate de specialiştii El Studio Style.

Părul îngrijit regulat la salon

Poate sună contraproductiv atunci când vrei să îl laşi să crească. Însă un păr netuns regulat înseamnă vârfuri degradate şi un ritm încetinit de creştere. Să scapi frecvent de părul deteriorat, rupt, sau de vârfurile despicate, nu înseamnă decât că îi dai voie podoabei tale capilare să crească sănătos şi să-şi păstreze starea naturală in cea mai bună formă a sa.

Să nu mai vorbim despre coloratul profesionist şi de tratamentele mult mai concentrate şi mai eficiente cu care te poţi răsfăţa aici. Cine altcineva decât un hairstylist iţi poate spune ce nevoi are părul tău, cu ce tunsoare iţi stă cel mai bine şi ce culoare de păr iţi scoate în evidenţă trăsăturile?

Epilarea este obligatorie, mai ales in sezonul estival

Pentru că ne aflăm în plină vară, e timpul să laşi epilatoarele şi lamele de ras deoparte.  Acum, mai mult decât oricând, trebuie să apelezi la ceara profesională pentru epilat. De ce? Motivul este unul foarte simplu: eficienţa acestei proceduri, faptul că firele de păr reapar abia după câteva săptămâni. Prin urmare poţi pleca liniştită în concediu, fară să mai duci grija părului nedorit de pe corp.

Mâinile,  cartea ta de vizită

Şi pe bună dreptate. Mai ales pe timpul verii, când acestea sunt extrem de expuse şi atrag toate privirile. Ai o problemă cu rosul unghiilor? E cazul să renunţi la acest obicei nociv. Şi nu doar pentru că au un aspect inestetic, ci şi pentru că iţi deteriorezi unghia şi slăbeşti structura pe care aceasta a fost construită.

Optează săptămânal pentru o manichiură la salon. Este un răsfăţ pe care îl meriţi. Iar avantajele sunt certe, pentru că forma unghiilor vă fi cea corectă, iar manichiura vă rezista mult mai bine când este realizată de către un specialist, cu produse profesionale.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân