Manichiura de vară în nuanțe nude

Dacă dorim să fim mai naturale, să păstrăm o nuanță pe unghie care să meargă, indiferent de ținută, putem apela la nuanțe nude oferite de o ojă semipermanentă.
  • Publicat:
Manichiura de vară în nuanțe nude
Manichiura de vară în nuanțe nude

Atunci cand iti doresti sa ai o manichiura frumoasa, de lunga durata trebuie sa iei in calcul oja semipermanenta. Vara pentru persoanele mai indraznete se poarta nuantele neon.

Atunci cand iti doresti sa ai o manichiura frumoasa, de lunga durata trebuie sa iei in calcul oja semipermanenta. Vara pentru persoanele mai indraznete se poarta nuantele neon. Daca totusi dorim sa fim mai naturale, sa pastram o nuanta pe unghie care sa mearga, indiferent de tinuta, putem apela la nuantele nude oferite de o oja semipermanenta.Pentru a realiza acasa sau la salon o manichiura cu oja semipermanenta, avem nevoie de un kit oja semipermanenta.

Eleganta este data de nuantele nude. Atunci cand dorim sa avem o manichiura frumoasa care sa se potrivesca cu indiferent ce tinuta colorata purtam vara, putem opta pentru nuantele nude. Oja semipermanenta ajuta sa reziste pe unghiile noastre culorile dorite. Indiferent cat le expunem la soare sau la marea sarata oja semipermanenta ramane la locul ei fara a se ciobi sau a capata un aspect mat. Luciul ojei semipermanente este rezistent.La noi, Lilla rossa gasiti un kit oja semipermanenta special destinat unei manichiuri la tine acasa sau la solon. Acesta este complet si pleaca de cele mai importante pile pana la base coat sau top coat. La preturi accesibile dar de o foarte buna calitate puteti alege nuantele dorite care vor rezista pe unghii timp indelungat.

Vara este sezonul in care se poarta culorile. Le purtam pe genti, in machiaj de zi cu zi, pe sandale, slapi. Pentru unghii daca suntem persoane care opteaza pentru culori, putem sa ne oprim la nude. Manichiura in nuante nude merge la orice eveniment, in orice anotimp si nu se va demoda niciodata. Nu stiu daca ati observat dar inclusiv doamnele din famiile regale merg pe nude. Culori care sunt elegante cat mai apropiate de nuanta naturala a unghiei voastre. Acestea nici nu au nevoie sa se asorteze cu o tinuta parte, merg indiferent de eveniment.

Asadar pentru o manichiura frumoasa si de lunga durata oja semipermanenta este optiunea perfecta. Pentru eleganta, rafinament si nu in ultimul rand asortare la orice tinuta, nuantele nude sunt alegerea perfecta. Evident daca doresti sa fii mai indrazneata poti alege chiar manichiura cu oja semipermanenta 3D. Sunt tot felul de optiuni in ziua de azi in materie de manichiura. Tine de fiecare in parte cum se simte bine. Unele doamne nu se pot descurca cu unghiile stileto, spre exemplu, altele nu suporta unghiile mici. Fiecare trebuie sa inteleaga ca se poarta cu ce iti sta bine, cu te simti tu cel mai bine.

Citeste si articolul Cum se aplica oja semipermanenta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Brahioplastia: remodelarea brațelor
Brahioplastia: remodelarea brațelor
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”