Looking Great for Special Nights

Se apropie cu pasi repezi magnificele Sarbatori de iarna. Simti cum totul in jur capata o stralucire aparte si intri in jocul pregatirilor. Tine pasul cu tendintele si vei fi seducatoare in seara de Ajun. Nimic mai potrivit cu sezonul alb ca tenul de port
  • Publicat:
Looking Great for Special Nights
Looking Great for Special Nights

PRINCESS OF SNOW
Natural look se potriveste de minune oricarui tip de frumusete si este alegerea perfecta pentru o ocazie speciala. Culorile inchise sau tonurile deschise si eyeliner-ul sunt „favorite” in realizarea unui astfel de machiaj. Tenul de portelan scoate in evidenta trasaturile fetei intr-o nota dramatica si foarte feminina. Este un machiaj natural, dar in acelasi timp foarte expresiv. Stilistii lanseaza provocarea: trasaturi aproape sterse in tonuri pale pentru un aer romantic sau un ten cremos si luminos pentru un aer aristocratic. Un machiaj discret, un efect maxim. Fii pretioasa!

CHARMING LOOK
Pentru un plus de atractie si stil, apeleaza cu incredere la culorile reci si la eyeliner. Fantezia da tonul acestui joc de machiaj, pentru ca poti incerca o combinatie fatala de auriu cu exces de negru. Luminozitatea ochiului este data chiar de nuantele tari, care se deschid cu auriu, iar finisarea e dictata de eyeliner, care contureaza perfect forma pleoapei superioare. Aplica un ruj cu un ton mai inchis decat nuanta naturala pentru delicatetea buzelor si mascara pentru expresivitatea privirii. Acest machiaj inspira farmec si eleganta si se asorteaza perfect unei priviri albastre sau verzi.

MYSTERIOUS DIVA
Esti pregatita pentru o schimbare spectaculoasa de look? Ei bine, atunci lasa-te invaluita in tonuri de auriu, mascara si rosu pentru buze provocatoare. Auriul folosit ca nuanta de baza in machiaj accentueaza culoarea irisului si ofera luminozitate privirii. Sprancenele bine conturate sunt parte importanta din machiaj, pentru care e nevoie de fantezie si de un pic de indemanare. Golden look este solutia ideala pentru un machiaj special si foarte spectaculos in acelasi timp. O combinatie indrazneata de auriu, mascara si rosu aprins pentru diva din tine. Fii irezistibila!

X-TRA STYLE
Daca ai parul lung si negru, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta coafurii. Esti in trend pentru ca se poarta parul x-tra lung: fie ca este natural, fie ca se apeleaza la extensii (pentru lungime si volum). Contrastul traseaza stilul: parul inchis la culoare, machiajul strident pe de-o parte si tenul deschis pe de alta parte. Latura puternica a personalitatii este subliniata de culoarea parului si machiaj, iar culoarea pielii si trasaturile fetei accentueaza vulnerabilitatea. Acest tip de coafura se adreseaza femeilor sensibile, active si dornice de a accepta noi provocari. Fii una dintre ele!

NAUGHTY CURLS
Si buclele se inscriu in tendinte. O astfel de coafura se realizeaza si intretine usor, mai ales daca parul este ondulat natural sau are accente de incretire, indiferent de lungimea acestuia. Nu e nevoie decat de fixativ, dar nu in exces pentru a nu imbacsi parul. Chiar si parul drept se poate transforma, de data asta cu ajutorul hair stylist-ului, in onduleuri irezistibile. Totul depinde de cat de „insetata” esti dupa o schimbare radicala de imagine. Accepta provocarea. Vorbim de un look de senzatie!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Total beauty in trei pasi
Total beauty in trei pasi
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan