Lipomasajul, adversarul celulitei

Te-ai hotarat sa incepi o viata noua, mai usoara cu "X" kilograme. Faci sport, ai uitat de existenta ciocolatei, a prajiturilor pline cu frisca, a mancarurilor grase si gustoase si ai trecut acum la legume, cereale, carne slaba etc. si cu toate acestea nu
  • Publicat:
Lipomasajul, adversarul celulitei
Lipomasajul, adversarul celulitei

„Daca s-ar inventa peste noapte o metoda care sa ne ajute sa scapam de kilogramele in plus fara prea mare efort si care sa ne ajute sa slabim localizat (fiecare dintre noi are alte viziuni asupra zonelor cu «probleme» ale corpului), am fi foarte fericite.” Cam asa gandesc femeile din lumea intreaga care au nemultumiri cu privire la aspectul corpului lor. Ei bine, astazi exista o multime de astfel de metode, insa principiile unei slabiri sanatoase sunt aceleasi: cantitati moderate de alimente variate si sport. Pentru rezultate ca la carte, trebuie sa apelezi la diverse terapii sau procedee de infrumusetare, de exemplu, la lipomasaj. Ramane ca sa faci rost doar de doza necesara de vointa pentru dieta si sport.

Care este scopul lipomasajului?
De curand, a avut loc la Paris o conferinta de presa internationala organizata de firma LPG SYSTEMS prilejuita de lansarea unei noi versiuni a aparatului de lipomasaj. Ce aduce nou aceasta varianta? Este primul tratament care are ca target tesutul gras localizat, rezistent la dieta si exercitii fizice. O data cu aparitia lui, s-a creat o revolutie in endermologie. Chiar si cu diete strice si antrenamente sportive intensive, corpul uman retine cu incapatanare in anumite zone tesut gras inestetic. Lipomasajul este o metoda demonstrata stiintific care reduce grasimea in exces de pe aceste zone si care ne ajuta sa slabim. Este o tehnica nascuta din endermologie care ofera solutii de ultima ora pentru eliminarea grasimii localizate, a celulitei, a pielii lipsite de fermitate si care ajuta la remodelarea corpului. Metoda se bazeaza pe rezultatele unui studiu condus de reputatul profesor si cercetator Max Lafontan din Toulousse, Franta, care a demonstrat ca ultimele modele ale aparatelor de lipomasaj LPG stimuleaza adipocitele si receptorii lor sa activeze procesul de lipoliza (proces de descompunere a lipidelor). Tehnica LPG s-a dovedit a fi eficienta in tratarea celulitei, eliminarea tesutului gras, imbunatatind circulatia sanguina si stimuland raspunsul lipolitic al adipocitelor.

Femei si barbati, poftiti la remodelare!
Iata ce efecte au sedintele de lipomasaj pentru femei: tonifiaza muschii bratelor, dandu-le un aspect ferm, este ideal pentru recapatarea aspectului de abdomen plat chiar si in cazul femeilor care tocmai au nascut, ajuta la eliminarea „pielii” cazute, sculpteaza, remodeleaza si ridica fesele, reducand excesul de grasime, remodeleaza si slabeste zonele cu exces de grasime de pe spate, recontureaza coapsele si elimina aspecul de coaja de portocala al pielii. De beneficiile acestui aparat nu se vor bucura doar femeile, ci si barbatii. Pe barbati ii ajuta sa scape de grasimea rezistenta la dieta si sport de pe abdomen, sa slabeasca si sa elimine excesul de grasime al „aripioarelor”. De asemenea, dupa tratamentele de lipomasaj pielea devine mai ferma, se elimina depozitele de grasime de pe pectorali si se remodeleaza trunchiul.

Unde putem face lipomasaj?
Centrele in care se face lipomasaj din Bucuresti sunt: Silhouette Unirii – Aleea Dealul Mitropoliei nr.1, tel.: 336.73.84; Silhouette Dorobanti – Calea Dorobanti nr. 200, tel.: 231.89.77, Revival Spa&Beauty – Episcop Ilarion nr. 23; New Skin – Str. Aurel Vlaicu nr.137, tel.: 211.04.78; Miko Med – Nicolae Caranfil nr. 51, tel.: 0722.525.472; Salon Trendy – Str. Dorobanti nr. 51, tel.: 210.20.79; ASA ESTETIC – Str. Stirbei Voda nr. 29 A, ap.4, et. 2, int. C 005, tel.: 0723.656.888.

Cititi continuarea articolului in editia tiparita a revistei din luna martie!

Urmărește CSID.ro pe Google News
O primavara colorata sau gri?
O primavara colorata sau gri?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”