Izabela Corina Juncu: De ce să nu testezi parfumuri când ești bolnav?

Un parfum este mereu o idee bună. Mai ales când îl alegi tu pentru tine. Riscul să nu nimerești persoana căruia îi dăruiești un parfum este mare... Și totuși, cum să nu greșești?
  • Publicat:
Izabela Corina Juncu: De ce să nu testezi parfumuri când ești bolnav?
Isabela Corina Juncu, foto: arhivă

Cred că nu există om care să nu aibă cel puțin o poveste de dragoste cu un parfum. Și care să nu aibă și o poveste despre un parfum ce nu i se potrivește… Mai ales dacă asociem un parfum cu o stare de rău pe care o resimțeam atunci când am testat un parfum nou. Despre cum și când să alegem un parfum nou, am vorbit cu Izabela Corina Juncu  -consultant independent in parfumeria de nișă.

 

 CSÎD: Să faci cadou un parfum cuiva este un gest de curaj…

Izabela Corina Juncu: Riscul se diminuează în momentul în care clienții aleg să apeleze la un serviciu de consultanță privată în parfumeria de nișă. În primă fază, clienții primesc un chestionar care conține 9 întrebări, menite să ajute în procesul de selecție a parfumului. Există numeroase variante de parfumuri care sunt risk-free, în această categorie intră parfumurile de zi, cu note proaspete, de citrice și/sau accente marine. În același timp, această experiență devine o provocare și chiar o joacă pentru partener, în același timp îi ajută și pe ei să se descopere.

Ce riști dacă cumperi parfumuri noi când nu te simți bine

CSÎD: De ce să nu testezi și cumperi parfumuri pe care nu le știi atunci când ești bolnav?

Izabela Corina Juncu: Unul dintre motive ar fi probabil că mirosul ar putea să fie putin alterat. Din cauză stării de răceală sau a stării de rău, posibil să fim iritați de mirosuri.

Cum să ne parfumăm corect când suntem bolnavi

CSÎD: Când nu suntem în formă bună, mai folosim parfumuri?

Izabela Corina Juncu: Recomand totuși să utilizăm parfumuri suave, pe haine pentru a avea o stare de bine în acea perioadă. Totodată, aromaterapia funcționează în această situație. Există compoziții și parfumuri de interior care ne îmbunătățesc starea generală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”