Inovație în rejuvenarea pielii prin microneedling cu radiofrecvență fracționată

În peisajul mereu evolutiv al tehnologiilor de îngrijire a pielii, anumite tratamente se ridică precum un far de inovație, aducând o paradigmă nouă în tratamentele de rejuvenare facială

Vorbim despre cele mai noi tratamente, aprobate de FDA, care combină cu succes două tehnologii de vârf ultra cunoscute si eficiente – microneedling și radiofrecvență fractionată – pentru a adresa în mod eficient problemele precum ridurile, pielea îmbătrânită, porii dilatați și pentru a oferi un lifting facial și o rejuvenare structurală.

Dr. Florin Juravle, medic primar Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică in cadrul clinicii Statera ne explică avantajele acestor metode imbatabile în lupta cu timpul.

Patentul „Na effect”, o inovație pentru supra-stimularea producției de colagen și elastină

Primul tratament care utilizează sistemul de radiofrecvență fracționată și microelectrozi se numește Scarlet, acesta deținând exclusivitatea patentului „Na effect”. Această tehnologie inovatoare livrează energie direct către epidermă și dermă prin intermediul a 25 de microace placate cu aur, oferind un control precis asupra adâncimii, de la 0,5 mm la 3,5 mm.

Acest proces supra-stimulează producția de colagen și elastină, abordând multiple probleme ale pielii, de la riduri fine până la pori dilatați. În plus, tratamentul este recunoscut pentru rezultatele vizibile, fără durere semnificativă și fără timp de recuperare, potrivindu-se tuturor tipurilor de piele.

Efect simultan asupra epidermei și dermei

Scarlet reprezintă o inovație în abordarea problemelor de piele, acționând simultan asupra epidermei și dermei. Cu ajutorul microacelor aurite, putem transmite unde de radiofrecvență, stimulând țesuturile subcutanate și declanșând procesul natural de vindecare. Noua tehnologie dispune de 25 de microace care, penetrând pielea, conduc radiofrecvența, încălzind și mobilizând țesuturile pentru a stimula regenerarea pielii și formarea de noi fibre de colagen.

Rezultate vizibile rapid, cu mai puțină durere

Scarlet se evidențiază prin eficacitatea sa remarcabilă, oferind rezultate vizibile chiar și după prima ședință. Fotografiile „înainte și după” demonstrează clar îmbunătățiri semnificative în tratarea cicatricilor post-acnee, diminuarea porilor dilatați și un aspect general rejuvenat al pielii. Totuși, caracteristica distinctivă a tratamentului este că oferă aceste rezultate cu mai puțină durere, fără timp de recuperare și fără sângerare, adaptându-se nevoilor fiecărui tip de piele.

Ce tratăm cu brio?

Tratamentul se adresează atât tenurilor tinere, cât și celor mature, tratând o gamă variată de probleme:

  • Lifting facial și rejuvenare structurală
  • Pori dilatați
  • Redensificare
  • Rezolvarea cicatricilor post-acnee
  • Tratarea petelor pigmentare
  • Tonifiere pentru pielea cu laxitate la nivelul gâtului și decolteului

Efectul Na: Revoluție în Coagularea Țesutului

Efectul Na, patentat de renumitul medic și om de știință Jongju Na, reprezintă un fenomen de coagulare independentă a țesutului electro-termic în jurul fiecărui electrod de radiofrecvență bipolară în formă de „lacrimă”. Acest patent, susținut de studii clinice îndelungate și cercetare științifică, evidențiază superioritatea Scarlet în coagularea electro-termică.

Experiență Personalizată în îngrijirea pielii

În clinicile de specialitate, tratamentul Scarlet devine o experiență personalizată. Terapeuții skincare bine pregătiți și protocoalele adaptate fiecărui pacient asigură integrarea tratamentului-minune în programe faciale concepute pentru nevoile și tipurile individuale de piele. Succesul clinic se bazează pe o abordare cuprinzătoare și personalizată.

De reținut ar fi că nu vorbim doar despre un tratament facial, ci despre certitudinea frumuseții redescoperite. Unicitatea patentului „Na effect”, rezultatele vizibile imediat și experiența personalizată plasează categoric Scarlet în fruntea tehnologiilor de rejuvenare facială.

Citește și: Cum combatem îmbătrânirea facială pe termen lung?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Dr. Florin Juravle - Medic primar Chirurgie Plastică, Reconstructiva și Estetică
Dr. Florin Juravle este este medic primar Chirurgie Plastică, Reconstructiva și Estetică, cu o experiența de peste 25 ani în domeniu și un portofoliu impresionant de operații estetice, atât numeric cât și din punct de vedere al complexității acestora. Expertiză, consultații, second-opinion, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân