Îngrijirea părului blond

Pentru că acum câteva luni mi-am dorit să nu se vadă între vopsiri, la rădăcini, diferenţa dintre nuanţa mea naturală – castaniu închis şi blondul deschis pe care îl aveam, am încercat un blond ombré.
  • Publicat:
Îngrijirea părului blond

Pentru că acum câteva luni mi-am dorit să nu se vadă între vopsiri, la rădăcini, diferenţa dintre nuanţa mea naturală – castaniu închis şi blondul deschis pe care îl aveam, am încercat un blond ombré.

Însă nu mi-a plăcut ce a ieşit şi îmi doream să îmi deschid, din nou, rădăcinile.

Un astfel de look cu o culoare neuniformă pe lungimea firului de păr, dar în tonuri apropiate, era ceea ce îmi doream ca spring change.

Aşa că am mers cu încredere la Chic Salon (www.chicsalon.ro), unde Gina Aron, trainer Farouk, mi-a deschis nuanţa părului. Ocazie cu care mi-a mai spus câte ceva despre cum ar trebui să îmi îngrijesc podoaba capilară.

Mi-a zis, încă de la început că apa fierbinte nu îi prieşte părul meu fin cu tendinţe de îngrăşare, pentru că usucă vârfurile. 

Pentru a-i oferi îngrijirea optimă, hairstylistul mi-a recomandat un şampon care ţine sub control excesul de sebum (CHI 44 ron Guard, şampon de curăţare uşoară pentru toate tipurile de păr ce oferă protecţie ridicată împotriva factorilor externi – umezeală, vânt, frig, soare excesiv – şi a celor termici), plus un tratament de hidratare pe lungimi (un ulei hidratant atât după spălare pe părul ud cât şi între spălări, cum este CHI Argan Oil, un ser de păr ce conţine un amestec de uleiuri şi vitamine: ulei de argan, ulei de moringa, vitamina E şi antioxidanţi).

“Iar în timpul spălării, recomand masarea scalpului cu mişcări blânde pentru a nu activa secreţia de sebum”, a continuat Gina Aron.

Cât despre styling, Gina spune că un păr fin ca al meu are nevoie de produse de fixare flexibilă, care să nu încarce deloc părul şi să îi ofere lejeritate.

Ea a folosit astfel de produse, iar rezultatul a fost o coafură naturală, lejeră, care, culmea (culmea pentru părul meu la care nici o coafură nu rezistă mai mult de 2 ore) a rezistat şi a doua zi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”