Incepe vara accesoriilor Bijoux Terner!

Noua colectie Bijoux Terner este acum disponibila in magazinul de la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City si isi propune sa te accesorizeze cu o atitudine fresh pentru zilele lungi de vara.
  • Publicat:
Incepe vara accesoriilor Bijoux Terner!
Incepe vara accesoriilor Bijoux Terner!

Pasionata de ceasuri, genti, esarfe si bijuterii fantezie? Noua colectie Bijoux Terner este acum disponibila in magazinul de la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City si isi propune sa te accesorizeze cu o atitudine fresh pentru zilele lungi de vara.

Accesoriile din noua colectie iti completeaza tinutele si te invita sa alegi cele mai surprinzatoare cadouri pentru cei dragi. Bijuterii, posete, esarfe, saluri, cravate, butoni, ceasuri, genti de calatorie sau ochelari de soare, toate te cuceresc cu acelasi pret unic irezistibil: 59 lei.
 
Asorteaza accesoriile Bijoux Terner cu tinutele lejere de zi, dar si cu cele sofisticate ideale pentru serile petrecute pe plaja sau in club.
 
Descopera piesele de rezistenta ale colectiei:

Ceasurile Bijoux Terner iti spun cat timp ai petrecut la plaja sau in club in 12 culori diferite.

Gentile Bijoux Terner iti demonstreaza de ce nici o femeie nu ar trebui sa aleaga intre doua modele sau culori pe care le adora.

Combina mai multe esarfe Bijoux Terner pentru un efect cromatic chic si surpinzator.

Atrage privirile printr-o aparitie de exceptie: bijuteriile fantezie vor umple de culoare plaja, iar bijuteriile elegante te vor face vedeta petrecerilor sofisticate.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ten de portelan in regim de criza
Ten de portelan in regim de criza
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”