Gata cu zilele “bad hair”!

Subtil iti propune doua produse noi cu ajutorul carora sa iti ingrijesti parul.
  • Publicat:
Gata cu zilele “bad hair”!
Gata cu zilele “bad hair”!

Subtil iti propune doua produse noi cu ajutorul carora sa iti ingrijesti parul. Astfel, nu va mai trebui sa il ascunzi sub palarii sau esarfe in zilele lui rele. Pentru ca nu vor mai exista zile rele! De fapt, noi suntem sigure ca ai sa atragi toate privirile!

Fixativ Subtil Finishing

Subtil Franta a creat Fixativul Finishing care impaca pe toata lumea: este disponibil in 3 tipuri de flacoane, de la cel mai mic, excelent pentru poseta, si pana la cel profesional, utilizat in saloanele de infrumusetare.

Este un produs cu fixare naturala care protejeaza firul de par si scalpul. Se foloseste pentru orice tip de coafura, fara a incarca firul de par. Contine epalina, un extract din porumb.

Fixativul Subtil Finishing se gaseste la pretul de 14,84 lei pentru varianta de 50ml, 26,13 lei pentru varianta de 250ml si respectiv 37,38 lei  pentru cel de 500ml.

Pasta fibroasa BPM

BPM by Subtil a creat pasta fibroasa perfecta pentru cei care vor sa aiba coafuri in pas cu moda.

Cu ajutorul ei buclele rebele sunt mai usor stapanite sau se pot crea diferite aranjamente cu tepi. Se aplica pe parul uscat. Are un efect extra puternic, lucru pe care il poti verifica si la finalul petrecerilor.
 
Pretul pastei fibroase BPM este de 45,36 lei.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân