Fuga dupa accesorii

Accesoriile, benzile de la Veet si pudriera sunt articolele de frumustete nelipsite din trusa de ingrijire a unei femei.
  • Publicat:
Fuga dupa accesorii
no title

O adevarata fashionista isi cumpara la inceput de sezon mai intai accesoriile, pe care le va combina cu piesele de rezistenta din garderoba personala, si abia apoi va mai face investitii. Pentru asta, da o fuga la magazinul Aldo. A sosit noua colectie: pantofi, cizme, posete, bratari, inele, cercei. Nu vei fi dezamagita!

Noutati Veet

Cauti cea mai rapida solutie pentru indepartarea parului nedorit de pe fata? Atunci incearca benzile epilatoare Veet pentru fata. Se potrivesc pe orice suprafata si sunt usor de aplicat. In plus, sunt eficiente si pentru firele de par scurte de pana la 2 mm, asa ca nu va trebui sa astepti ca ele sa creasca suficient pentru a le putea indeparta. Pret recomandat: 20 lei

Pudriera…

Fie ca se afla in restaurante, in intalniri de afaceri sau in cele mai fancy cluburi, doamnele vor avea intotdeauna un partener de incredere si un alibi de necontestat in poseta: pudriera. Este suficienta o simpla explicatie „ma duc sa-mi pudrez nasul!“ si ne-am asigurat sustragerea din peisaj fara nici o intrebare suplimentara…

Ce ne facem, insa, cand vizitele la baie sunt tot mai dese si tot mai sacaitoare, fiind dublate de dureri, usturimi, crampe si pudratul devine pretext pentru a ascunde o infectie urinara? Walmark, ne pune la dispozitie Urinal – „un secret ce poate fi impartasit“, care ne poate scuti de suferintele atat de stanjenitoare provocate de infectia urinara.

Citeste si Be sexy! Cele mai hot accesorii, cele mai bune tipsuri
                  Perlele

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”