Epilatul poate fi o placere

Cu ajutorul aparatului de epilat Braun Silk-epil Xpressive si al gelului Lioton poti avea picioare frumoase si sanatoase!
  • Publicat:
Epilatul poate fi o placere
Epilatul poate fi o placere

Noul Braun Silk-épil Xpressive este prevazut cu un sistem de masaj imbunatatit, cu role de masaj ce-ti relaxeaza pielea inainte ca firul de par sa fie smuls, reducand senzatia de durere si arsura.

Cu ajutorul noului cap flexibil, Braun Silk-épil Xpressive se poate misca inainte si inapoi cu pana la 15 grade, urmand astfel conturul corpului tau pentru rezultate excelente si un epilat deosebit de fin. Manusa cu gel pentru racire, aprobata de medicii dermatologi, este special conceputa pentru calmarea pielii si eliminarea oricarei senzatii de disconfort. Foloseste Braun Silk-épil Xpressive si uita de durere!

Lioton Gel – Pentru picioare sanatoase si frumoase!

Substanta activa continuta de Lioton Gel patrunde adanc in tesut si fluidizeaza sangele, „eliberand” astfel picioarele, iar gelul hidroalcoolic lasa in urma sa o senzatie de racoare si un parfum placut. Cativa centimetri de Lioton Gel, un minut de masaj usor si esti din nou „pe picioare”. Conform studiilor medicale, un tratament de o luna cu Lioton Gel reduce cu 81% senzatia de greutate in picioare.

Datorita usurintei cu care se aplica si a eficientei sale, Lioton Gel poate fi folosit acasa, la serviciu sau oricand iti simtiti picioarele „de plumb”. In plus, actioneaza eficient si in cazul vanatailor. Lioton Gel imbunatateste microcirculatia si reda aspectul frumos si natural al piciorului. Mai mult, folosind in mod constant Lioton Gel indepartezi pericolul formarii varicelor sau poti contribui la ameliorarea lor.

Afla mai multe din editia tiparita a revistei Ce se intampla doctore?

Citeste si Tine-ti picioarele departe de varice

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”