Frumusetea artificiala

Ai intalnire cu un tip nou si trebuie sa iti folosesti tot arsenalul din dotare ca sa-l impresionezi: iti pui sutienul push-up cu pernite de silicon – ca bustul tau sa fie cu vreo 2 numere mai mare, lentile de contact de culoare albastra – ca
  • Publicat:
Frumusetea artificiala
Frumusetea artificiala

Schema ta a functionat, ai reusit sa-l impresionezi pana peste cap si ai ajuns in pat cu el. Pai, MISSION COMPLETE! Doar asta a fost si scopul stradaniei tale, nu!? Esti multumita? Ia-o usor, ca de-abia acum incep problemele… Ai mare grija sa nu-i provoci amaratului un soc! Gandeste-te numai in cate situatii penibile ai putea ajunge. Vrea sa-ti treaca mana romantic prin par si ramane cu o bucata de mesa… nu e prea grozav.

Te tavalesti cu el prin pat si iti pierzi o lentila prin asternuturi, iar cand aprinde lumina, crede ca esti ceacara. Sau iti dai jos sutienul-minune si isi da seama ca, de fapt, nu o are pe Pamela Anderson, ci pe Calista Flockhart, cine stie!? Sigur, s-ar putea sa spui ca scopul tau a fost doar sa ajungi in pat cu el, dorinta care ti s-a si indeplinit, si ca nu iti pasa de consecinte. Ce daca se sperie omul? Lasa, face un dus rece si ii trece. Pentru o aventura de o noapte, toate discutiileastea isi pierd rostul.

Dar daca intr-adevar te preocupa ce o sa zica el cand te va vedea in lumina diminetii de dupa, daca tie chiar iti pasa ce gandeste el depre tine si vrei sa nu aiba o dezamagire profunda cand te va vedea in pat langa el nemachiata, nearanjata si cu mesele ascunse subtil de tine pe intuneric sub perna, e o problema, nu? Sfatul meu e sa te gandesti de pe acum la planul de actiune. E super ok sa te folosesti de trucuri, nu zice nimeni nu, ca doar de asta s-au inventat. Dar, in acelasi timp, inca din perioada de tatonari, apropie-te de el si arata-i calitatile tale adevarate: ca ai simtul umorului, ca esti isteata, ca te misti foarte bine, ca ai o pasiune neobisnuita, ca te pricepi la gatit… stiu eu, si, incet-incet, renunti la cate o piesa din dotare. Azi sutienul, maine genele, poimaine mesele… si pun pariu ca nu va mai fi nici o problema. S-ar putea sa aiba o banuiala: „Mai, parca avea sanii mai mari… hmmm… ce conteaza, prietena cu simtul umorului ca a mea n-are nimeni!” Si gata, l-ai prins, e al tau! Deci nu te feri de trucurile de infrumusetare artificiala, pentru ca e adevarat ca prima impresie conteaza! Oricat ai zice ca esti o persoana care adopta stilul natural, sa nu-mi spui ca nu ai folosit niciodata mascara sau un blush in obraz, ca nu te cred. In fond, si machiajul face parte din aceeasi categorie. Pana si epilatul, oricat de ciudat ar suna! Te amuzi cand te uiti la videoclipurile de prin anii ’70-’80 si le vezi pe adeptele stilului natural, cu par la subrat si pe picioare, dar n-ai iesi niciodata asa pe strada!

Plus ca metodele moderne de infrumusetare sunt cat se poate de comode. Gandeste-te ca ai fi trait in alta epoca sau in alta cultura, in care idealul de frumusete te-ar fi supus unor chinuri incredibile! In China, fetitelor de sapte ani li se legau strans labele picioarelor cu fasii de panza pentru a nu mai creste, picioarele mici reprezentand un etalon al frumusetii. Iar in alta parte a globului, alte femei isi scoteau dintii din fata ca sa fie mai dragute sau, intr-un caz mai fericit, ii innegreau.

Sau, exemplul cel mai clar: femeile girafe – femei cu gatul lung de pana la 40 de centimetri prins in inele. Iar daca voiai sa le scoti, mureai din cauza muschilor atrofiati ai gatului. Cam nasol, nu? Asa ca bucura-te de vremurile noastre in care, daca te plictisesti de ochii albastri, iti pui imediat unii verzi, fara prea mare efort. Nu vorbim de chirurgia estetica, pentru ca exista o multime de alte variante care sa te faca sa fii mult mai atragatoare. Si stii care e poanta poantelor? Cand vei dormi romantic pe pieptul iubitului tau, iti vei da seama ca te inteapa ceva in obraz…

Sunt firele de par proaspat crescute, semn ca si el se epileaza! Ha! Pana si lacul de unghii ti l-a terminat! Iar de pensat, se penseaza constant, fiindca, altfel, sprancenele lui s-ar uni intr-un mod inestetic deasupra nasului! Iar la parterul blocului, ce sa vezi, s-a deschis un salon de infrumusetare masculina! In conditiile date, fetelor, nu trebuie sa avem nici un fel de remuscari ca ii mintim zilnic pe partenerii nostri.

Astept cu emotie sa-mi scrieti voi, dragi cititoare. Sa-mi scrieti despre tot ce va ocupa mintea, despre tot ce va bucura sau va enerveaza teribil. Sa stam impreuna la povesti!
[email protected]
www.danarogoz.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beauty news - un par vesnic tanar
Beauty news - un par vesnic tanar
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan