Beauty news – un par vesnic tanar

Daca la crema miraculoasa pentru un ten impecabil inca se mai lucreaza, pentru par lucrurile s-au rezolvat: poti avea un par de reclama la orice varsta. Chiar daca pare greu de crezut, noi ne-am convins participand recent la un test in cadrul evenimentului Wellaton: fiecare invitata trebuia sa ghiceasca varsta unor doamne, in functie de aspectul podoabei capilare. Nu mica a fost uimirea cand am constatat, de altfel uimirea a fost generala, ca dadusem 23 de ani unei femei de 40. Secretul? Vopseaua de par Wellaton disponibila in 26 de nuante, de blond, saten, roscat si brunet. Parul tau ce varsta are?
  • Publicat:
Beauty news - un par vesnic tanar
Beauty news - un par vesnic tanar

Daca la crema miraculoasa pentru un ten impecabil inca se mai lucreaza, pentru par lucrurile s-au rezolvat: poti avea un par de reclama la orice varsta. Chiar daca pare greu de crezut, noi ne-am convins participand recent la un test in cadrul evenimentului Wellaton: fiecare invitata trebuia sa ghiceasca varsta unor doamne, in functie de aspectul podoabei capilare.

Nu mica a fost uimirea cand am constatat, de altfel uimirea a fost generala, ca dadusem 23 de ani unei femei de 40. Secretul? Vopseaua de par Wellaton disponibila in 26 de nuante, de blond, saten, roscat si brunet. Parul tau ce varsta are?

Cauzele ascunse ale imperfectiunilor
Toate femeile au probleme mai mici sau mai mari cu pielea, dar cele persistente pot avea cauze ascunse. Iata cateva dintre ele. Capilarele rosii din obraji se intalnesc la fumatoare si sunt cauzate de oxigenul insuficient din piele. Solutia: renuntarea la tutun. Buzele crapate sunt cauzate de vremea aspra. Trebuie hidratate cu balsam de buze.

Daca sunt crapate tot timpul anului, este posibil sa nu ai suficiente vitamine B in organism. Consuma legume si fructe proaspete (banane, alune, avocado), suc de portocale, peste, galbenus de ou, cereale si ia suplimente. Ochii umflati sunt cauzati de retentia apei si de prea multa cofeina. Incearca sa renunti la cafea. Atentie! Suplimentele alimentare trebuie luate la sfatul medicului sau al farmacistului!

Cel mai mare spa din lume
In Occident sunt la mare cautare produsele cosmetice pe baza de namol din Marea Moarta. Un litru de apa din Marea Moarta contine 35% minerale. Cele 21 de minerale din apa (calciu, magneziu, brom, potasiu si sulf) ajuta la tratarea problemelor pielii: eczeme, psoriazis si elimina durerile de articulatii. Aceasta mare este considerata cel mai mare spa natural de pe pamant. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Make-up & Hair
Make-up & Hair
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân