Foilyage, cea mai nouă tehnică de colorare a părului. Creează nuanțe uimitoare de blond

  • Publicat:
Foilyage, cea mai nouă tehnică de colorare a părului. Creează nuanțe uimitoare de blond
Sursa foto: shutterstock

Celebrități precum Chrissy Teigen, Miranda Kerr sau Khloé Kardashian își vopsesc deja părul prin această tehnică supranumită #foilyage. Aceasta creează culori fabuloase, în toate nuanțele de blond și lasă părul suplu, vibrant și plin de strălucire.

Foilyage, tehnica ce promite rezultate uimitoare de colorare a părului

În sfârșit îți poți lua adio de la șuvițele decolorate care arată precum niște dungi pe păr și te poți bucura de o culoare multidimensională și un păr luminos! Foilyage propune un mix între tehnica șuvițelor realizate cu folii de aluminiu și tehnica Balayage. Cele două sunt combinate în vederea obținerii unui rezultat mai luminos, cu șuvițe mai deschise, păstrând în același timp un rezultat natural.

Citește și: 5 secrete stilistice pe care ar trebui să le știi înainte de a alege să te vopsești blondă

Când și de ce să optezi pentru o vopsire #Foilyage?

Dacă vrei șuvițe mai deschise, dar cu aspect natural, curat, atunci tehnica #Foilyage este alegerea excelentă. Aceasta poate fi executată atât de părul natural, cât și pe cel vopsit deja, numai după decolorarea lui.

Potrivit specialiștilor în domeniu, Foilyage este tehnica de colorare cel mai ușor de întreținut. Explicația? Părul arată incredibil și după ce a crescut încât lumina pune în valoare șuvițele vopsite, iar nuanțele sunt mereu superbe.

Citește și: 4 soluții pentru a readuce la viață părul decolorat

Cum îți îngrijești părul colorat cu ajutorul tehnicii #Foilyage?

În cazul îngrijirii de zi cu zi, se aplică aceleași rigori ca și în cazul părului blond:

  • produse speciale
  • produse care combat oxidarea
  • folosirea cumpătată a aparatelor de styling pe bază de căldură

Care sunt beneficiile tehnicii #Foilyage?

Rezultatele acestei tehnici sunt cu mult mai luminoase și mai strălucitoare decât în cazul balayage-ului clasic. Mai mult, te ajută să obții un efect gradient de la rădăcini și până la vârfuri!

Sursă: The Național News

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân