5 secrete stilistice pe care ar trebui să le știi înainte de a alege să te vopsești blondă

O nuanță deschisă a părului poate fi dificil de îngrijit, mai ales dacă nu folosești produsele corespunzătoare. Află cele cinci secrete pe care ar trebui să le știi înainte de a alege să te vopsești blondă.
  • Publicat:
5 secrete stilistice pe care ar trebui să le știi înainte de a alege să te vopsești blondă
5 secrete stilistice pe care ar trebui să le știi înainte de a alege să te vopsești blondă Sursa foto: Pexels

În spatele fiecărei nuanțe de blond strălucitoare se află un profesionist instruit în crearea unor nuanțe perfecte. Dar este important să fii pregătită de această schimbare, astfel încât să te asiguri că în final vei arăta exact așa cum ți-ai imaginat.

Ești pregătită pentru o schimbare radicală de look? Citește în continuare pentru a descoperi 5 secrete stilistice dacă vrei să te faci blondă.

  1. Fii conștientă de subtonul pielii tale

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci înainte de a face această schimbare radicală a schimbării nuanței de păr este să descoperi subtonul pielii tale. Există o mulțime de nuanțe de blond și nu toate se vor potrivi cu nuanța pielii tale.

Pielea ta ar putea să aibă un subton rece, cald sau neutru. Nu ezita să arunci o privire asupra celor 3 moduri prin care poți descoperi subtonul pielii tale.

Dacă subtonul tău este cald, ar trebui să alegi o nuanță de blond auriu. Asta înseamnă mai multe tonuri pământii și să stai departe de tonurile albe sau cenușii.

Pentru subtonurile reci, poți alege nuanțele de blond platinat și foarte deschis. De asemenea, poți alege un blond mai cenușiu, deoarece aceste nuanțe îți vor complimenta pielea. Dacă ai tenul mixt, poți alege orice nuanță de blond dorești.

  1. Ai răbdare pentru a ajunge la nuanța dorită

Blondul poate fi obținut dintr-o singură ședință, dar este mult mai sănătos ca părul tău să treacă prin acest proces mai lent. Ține cont de faptul că decolorantul va fi folosit pe întreaga suprafață a părului tău.

Cel mai bun sfat este să faci această schimbare de look în mai multe sesiuni. În caz contrar, substanțele chimice puternice pot afecta structura părului, acesta devenind mai casant și fragil.

  1. Folosește șampon și balsam de calitate

Este important ca după marea transformare să achiziționezi produse de calitate, care îți vor menține podoaba capilară sănătoasă. În plus, produsele potrivite vor fi de mare ajutor și în ceea ce privește menținerea nuanței de blond aleasă.

Părul blond își poate pierde rapid din intensitate și strălucire, în special în perioada caldă a anului. Din această cauză este important să folosești un șampon și un balsam fără sulfați care să-ți mențină părul sănătos, iar culoarea acestuia să fie una vibrantă.

În final, hidratarea corespunzătoare este esențială pentru a-ți menține părul în cele mai bune condiții. Folosirea unui tratament hrănitor o dată pe săptămână te poate ajuta să-ți menții părul hidratat și strălucitor.

  1. Folosește un toner

Dacă nu ești blondă natural, va trebui să folosești un toner de calitate pentru a împiedica estomparea nuanței blond, care se va transforma într-un galben intens. Tonerele mențin culoarea vie și lasă părul incredibil de moale și strălucitor.

Deși este recomandat să mergi la un salon pentru aplica tonerul, există produse de calitate pe care le poți achiziționa și din farmacii.

  1. Nu te vopsi blondă singură, acasă

A-ți schimba nuanța părului în blond nu este ceva ce ar trebui să faci acasă, pentru că poți foarte ușor să-ți deteriorezi părul. Este important să alegi un expert care să se ocupe de vopsirea părului tău.

În caz contrar, rezultatele nu vor fi cele dorite. Ba mai mult, părul tău poate avea de suferit din cauza utilizării incorecte a produselor care conțin chimicale puternice pentru decolorare.

Surse: bestlifeonline.com, harpersbazaar.com, priceattack.com.au

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân