Foarfecele Ventaglio, instrument inedit pentru un look desavarsit

articol
  • Publicat:
Foarfecele Ventaglio, instrument inedit pentru un look desavarsit
Foarfecele Ventaglio, instrument inedit pentru un look desavarsit

Credeati ca doar alegerea corecta a produselor de styling este de ajuns pentru o super podoaba capilara? Ei bine, nu mai este suficient. O spun astazi stilistii care opteaza pentru instrumente sofisticate pentru a satisface o clientela din ce in ce mai ocupata, implicit dornica de rezultate rapide pe termen lung. O foarfeca special inventata pentru tunsori de staruri este ustensila prezentata la Bucuresti chiar de catre creator.

Alex Ventaglio este stilistul italian care a avut ideea sa reinventeze, in colaborare cu un medic, foarfecele, instrumentul numarul unu al oricarui salon de coafura. Ce are special aceasta noua foarfeca care a creat o revolutie in randul hair-stylistilor? Raspunsul este surprinzator de util pentru mentinerea frumusetii si sanatatii parului: tunde vertical parul deteriorat, fara a afecta lungimea sau linia coafurii.

In Romania, primii care i-au demonstrat calitatile in prezenta a numerosi hair-stylisti de la cele mai in voga saloane de infrumusetare au fost Alex Ventaglio, inventatorul foarfecii, si Massimiliano, un stilist care a schimbat look-ul multor vedete de la noi. Actrita Crina Matei a testat pe propriile fire de par calitatea instrumentului-minune.

„Cred ca pentru orice femeie e important sa aiba un par sanatos, ingrijit, ca podoaba capilara sa-i faca pe cei din jurul tau sa-ti aprecieze infatisarea.” Acestea fiind zise, Crina a fost foarte multumita pentru ca stilistii au reusit sa-i indeparteze firele deteriorate, fara ca aceasta manevra sa aiba un impact asupra liniei tunsorii. In strainatate, aceasta procedura este extrem de apreciata de vedete, Eva Herzigova fiind printre clientele fidele ale saloanelor care folosesc foarfecele Ventaglio.

Foto: ADRIAN STOICOVICIU

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
BPM - Styling pe ritmuri tehno
BPM - Styling pe ritmuri tehno
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân