Electrostimularea si razele infrarosii elimina celulita

Celulita este astazi tinta celor mai multe tramente din cabinetele de cosmetica, iar explicatia este una foarte simpla: aproape ca nu exista femeie care sa nu sufere din cauza acesteia.
  • Publicat:
Electrostimularea si razele infrarosii elimina celulita
Electrostimularea si emisia de raze infrarosii pot elimina celulita

Celulita este astazi tinta celor mai multe tramente din cabinetele de cosmetica, iar explicatia este una foarte simpla: aproape ca nu exista femeie care sa nu sufere din cauza acesteia.

Sedentarismul este una dintre cauzele acumularilor inestetice de grasime sub piele, mai ales la femeile tinere care nu au timp sa faca sport sau mananca dezechlibrat.

Atunci cand iau proportii, femeile devin preocupate si primul gest este acela de a face o cura de slabire. La persoanele sanatoase, dieta are efect. Greutatea scade, insa ramane un strat subtire de grasime, celulita, pericol pentru sanatatea si frumusetea oricarui tip de piele.

Pentru ca dieta nu rezolva totul, esteticienii recomanda tratamente corporale. Unul dintre cele mai solicitate este astazi combinatia dintre electrostimulare si emisia de raze infrarosii.

Razele infrarosii accentueaza metabolismului celular ceea ce creste arderile din timpul tratamentului, ajuta pacientele sa nu faca febra musculara de la electrostimulare si reduc sensibilitatea locala.

Tratamentele de electrostimulare sunt personalizate, iar aparatele au mai multe programe pe care esteticienii le adapteaza in functie de necesitatile fiecarui pacient. Ele pot stimula eliminarea celulitei, cresterea masei musculare si tonifierea fibrelor musculare aflate imediat sub piele.

Ultimul program se foloseste la sfarsitul tratamentului pentru a reda tonicitatea pielii care se ” lasa” dupa curele de slabire prelungite.

Acest gen de tratament este foarte bun pentru femeile carora nu le place sportul. O sedinta de 40 de minute inlocuieste 4 ore de fitness. Iar rezultatele se vad imediat, nu in kilograme pierdute, ci in cm.

E nevoie insa de cateva saptamani de tratament, mai ales la persoanele care au celulita foarte veche. Esteticienii estimeaza ca este nevoie de doua luni de tratament pentru o slabire cu 5 cm.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”