Candida si vaginita in sarcina
Dr. Ioan Boleac Medic primar obstetrica-ginecologie

Da, eu va recomand sa luati doar un antimicotic pentru moment si sa repetati analiza cand... citește

Cele mai

APLICAȚII

Calculează câte calorii poţi consuma zilnic fără să te îngraşi, află greutatea ideală, verifică în calculatorul nutrițional nutrienţii și caloriile din meniul tău sau vezi informaţiile nutriţionale din alimentele preferate.

Descoperă frumuseţea adevărată!

“Frumuseţea” este eterna dorinţă ce stă pe buzele şi în mintea tuturor. Despre ea se vorbeşte în romane, se dezbate în reviste, la tv sau la congresele de medicină estetică. Noi vă prezentăm frumuseţea adevărată, naturală, întruchipată de femeile frumoase surprinse de Caravana Dove şi “Ce se întâmplă, doctore?“.

Timp de mai multe săp­tămâni, Caravana Dove şi “Ce se întâmplă, doctore? a surprins frumu­seţea adevărată, fotografiind unele dintre cele mai fru­moa­se femei din toată ţara. Doam­nele şi domni­şoarele sur­prinse pe stradă au fost încântate de oportu­ni­tatea de a apărea pe coperta ediţiei de iulie a revis­tei noastre.

A fost o expe­rien­ţă inedită pentru noi, organi­za­torii, dar şi o decizie greu de luat pentru că România este o ţară a femeilor fru­moase şi pline de perso­nalitate. Cu toa­te acestea, nu ne-am oprit la o singură frumoasă ci la… cinci.

Să le cunoaştem...

Câştigătoarele sunt: Bianca Duşe, 31 de ani din Sibiu, asistent manager, mamă a doi copii, Luciana Corduneanu, 21 de ani, studentă la Facultatea de Litere din Iaşi, secţia Română-Franceză, Andreea Lăzăroiu, 20 de ani, studentă la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane din Sibiu, departamentul de Jurnalism, Mihaela Pricope (Ela) din Piatra Neamţ, 37 ani, economist, mamă a două fete, de 18 ani şi un 1 an, Ana-Maria Bostangică, 19 ani, studentă la facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice, specializarea Comunicare şi Relaţii cu Publicul din Iaşi.

Cu emoţii dar şi multe speranţe cele cinci câştigă­toare au plecat către Bucureşti pentru şedinţa foto ce le aştepta. Ne-am întâlnit dis de dimineaţă cu multă voie bună şi emoţii de ambele părţi. Ele se aflau pentru prima oară într-un studio foto, iar noi suntem onoraţi de fiecare dată când interacţionăm cu dragii noştri cititori şi dornici să le aflăm poveştile şi secretele pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii.

Cum li s-a părut fetelor experienţa?

“Am străbătut un drum destul de lung, de 7 ore, însă odată ajunsă acolo nu am simţit deloc oboseală, fiind primită într-un ambient plăcut, nerăbdătoare să le cunosc pe celelalte fete” povesteşte Ana Maria. După ce s-au relaxat,  fetele au fost dezinvolte, deschise provocărilor, descoperindu-şi astfel latura creativă.

“Nu mă aş­tep­tam la o aşa primire căldu­roa­să şi nici atât că vom lucra cu profesionişti, de fapt nu îmi venea să cred că am parte de această experienţă. Hainele au fost foarte frumoase, pe fiecare ne-a avantajat ce am purtat şi în plus albul chiar semnifică inocenţa şi simplitatea” ne-a spus încântată Andreea.

Cu o atitudine fresh, pozitivă, fetele au realizat un super pictorial care le-a pus în valoare frumuseţea naturală, cu toate emoţiile inerente. “Sentimentele şi emoţiile căpătate la această şedinţă foto s-au dovedit a fi constructive cunoaşterii mele de sine” ne-a mărturisit încântată Luciana.

Şi în viziunea Biancăi, şedinţa foto a fost un prilej pentru a străluci, plină de încredere: “Experienţa a fost inedită, echipa profesionistă, dar şi drăguţă. Mi-a plăcut absolut totul, emoţiile au fost foarte mari, dar le-am ţinut sub control.”

Iar Ela, în acelaşi spirit conchide, încântată de faptul că vara i-a rezervat surpriza de a fi desemnată printre câştigătoaele caravanei: “Adevărul este că am trăit o experienţă unică pentru mine, nu m-am aşteptat să mi se întâmple tocmai mie aşa ceva. Am avut emoţii foarte mari“.

Haideţi să aflăm mai multe despre câştigătoare şi despre cei 5 paşi ai îngrijirii frumuseţii, recomandaţi de Dove şi Oana Cuzino.

Hidratarea – esenţială pentru o piele frumoasă

CSÎD: În reviste apar în general vedete sau fotomodele deşi o mică proporţie dintre femei arată precum ele. Crezi că ar trebui ca publicaţiile să se acorde o atenţie mai mare femeilor obişnuite, atât de diferite, dar având ca numitor comun frumuseţea?
Bianca Duşe:
După părerea mea, femeile obişnuite ex­pri­mă frumuseţea naturală. Deci, trebuie să li se acorde o im­portanţă mai mare în presă.

CSÎD: Cum îţi păstrezi tinereţea tenului?
B.D.:
În fiecare dimineaţă mă spăl pe faţă cu apă rece, iar apoi aplic o cremă cât mai hidratantă. Apa este vitală pentru frumuseţe, deci beţi cât mai multă.

CSÎD: Cum te întreţii în formă? Ţii diete?
B.D.:
Dansez şi merg la cursuri de aerobic, iar alimentaţia este cât mai echilibrată, căci îmi alăptez fetiţa. Până acum nu am fost la regim de slăbit, căci încă alăptez. Apoi aş vrea să urmez o dietă.

CSÎD: Ce înseamnă să fii frumoasă?
B.D.:
A fi frumoasă înseamnă a fi îngrijită, aranjată, mulţumită de imaginea ta.

“Naturaleţe şi încredere în sine”

CSÎD: Ce ai simţit când ai fost surprinsă de fotograful “Ce se întâmplă, doctore?“ pe stradă?

Andreea Lăzăroiu: O oportunitate!

CSÎD: Ce înseamnă pentru tine frumuseţea?
A.L.:
Capacitatea unei femei de a ştii ce i se potriveşte în aşa fel încât să se simtă bine în propria piele.

CSÎD: Este vară, ce faci pentru a te menţine fresh?
A.L.:
În primul rând mă hidratez, beau apă, multe răcoritoare: sucuri, cocteiluri, ice cofee, limonadă. Mănânc legume, fructe cât mai multe. Mai merg la piscină, iar seară, pe răcoare alerg. Îmi place, de asemenea, să citesc romane de dragoste vara, dar trebuie să termin cu examenele... De altfel, sunt în pas cu moda, mă interesează tot ceea ce ţine de cosmetice, machiaje, haine.

CSÎD: Ce părere ai despre vedetele care arată perfect chiar şi la 40, 50 de ani?
A.L.:
Vedetele sau fotomodelele pot fi considerate modele pentru noi toţi. Personal apreciez foarte mult ambiţia prin care îşi menţin frumuseţea, cu toate că în reviste toate arată ca la carte şi acest lucru ne descurajează de multe ori… ştim cu toţii că nimeni nu este perfect!

“Familia îţi dă echilibru”

CSÎD: Ce este frumuseţea?
Ana-Maria Bostangică:
Eu cred că fiecare este frumos în felul său, trebuie doar să ai încredere în tine, şi să ai grijă la sănătatea ta. Nu ştiu dacă există secrete ale frumuseţii, trebuie doar să ai grijă de sănătatea ta fizică, cât şi de cea sufletească. Am grijă să folosesc produse de calitate, urmăresc sfaturile profesioniştilor şi pun în aplicare mici trucuri de-ale acestora. şi dacă totuşi ar trebui să definesc un secret al frumuseţii, cred că secretul meu e acela că am lângă mine familia, oamenii pe care îi iubesc şi mă iubesc, şi în felul acesta radiez!

CSÎD: Cum îţi îngrijeşti pielea?
M.B.:
Am grijă de pielea mea atât din interior, cât şi din exterior. Mănânc fructe şi legume pentru o porţie generoasă de antioxidanţi, beau multă apă şi folosesc creme. De obicei, recurg la sfaturile profesioniştilor, merg la cosmeticiană pentru curăţarea tenului. şi curele de detoxifiere sunt importante pentru aspectul pielii.

CSÎD: Ce îţi place să mănânci?
A.M.B:
Încerc să am grijă la ceea ce mănânc, sunt un fan al fructelor şi legumelor.

“Mizează pe frumuseţea interioară!”

CSÎD: Cum descrii experienţa Dove – CSÎD?
Mihaela Pricope:
Această experienţă pe care am trăit-o noi ar trebui să se mai repete, pentru că poţi fi frumoasă şi dacă nu ai 90-60-90.

CSÎD: Cum îţi menţii frumuseţea?
M.P.:
Nu fac nimic în mod deosebit, îmi îngrijesc tenul în mod frecvent. Odihna este foarte importantă pentru cine şi-o poate permite, alimentaţia contează foarte mult însă cea mai importantă este frumuseţea interioară.

CSÎD: Ai un păr frumos, care este secretul său?
M.P.:
Mulţumesc, părul meu nu este pretenţios, folosesc măşti, îl spăl cu şampon, iar rezultatul este spectaculos. Altfel, îl vopsesc singură acasă în culoarea lui naturală, pentru a acoperi firele albe, lună de lună.

CSÎD: Care sunt produsele de machiaj preferate?
M.P.
: Atât ziua cât şi seara, dacă aş avea un eveniment, nu-mi lipseşte niciodată fondul de ten, mascara şi rujul. Pentru seară, evident aş opta pentru un machiaj mai accentuat.

CSÎD: Ţii diete de slăbire?
M.P.
: Având în vedere că am fost însărcinată şi am luat în greutate vreo 40 kg, a fost necesar să ţin nişte diete mai drastice care m-au ajutat să revin la greutatea iniţială. Acum mă menţin cu salate, carne fiartă, iaurturi, mai fac şi excese evident. La sală nu merg deoarece nu am timp.

“Fiecare femeie are povestea ei“

CSÎD: Ce este frumuseţea?
Luciana Corduneanu:
Sunt de părere că frumuseţea unei femei nu stă în vestimentaţia pe care o poartă în ziua respectivă, nici în rujul sau pantofii pentru care a plătit mult. Frumuseţea unei femei stă în ea. Cu sau fără forme, pensată sau nepensată, trendy sau nu, fiecare femeie are povestea ei care merită spusă, ascultată.

CSÎD: Cum te raportezi la frumuseţe?
L.C.:
Atitudinea mea faţă de frumuseţe este una de reconciliere între ceea ce sunt şi ceea ce aş vrea să fiu. Sunt de părere că frumuseţea constituie piatra de temelie pentru o viaţă cât mai perfectă.

CSÎD: Cum îţi îngrijeşti pielea?
L.C
.: De obicei îmi îngrijesc pielea cu produse care au componente naturale cu scopul de a lăsa ca aceasta să respire, să se bucure de o tonifiere cât mai deplină.

CSÎD: Cum ai descrie stilul tău de viaţă?
L.C.
: Sunt o persoană activă: pe lângă studii, cânt într-un cor, susţin concerte caritabile, îmi place să joc tenis de masă, tenis de câmp, volei, merg la karaoke, particip la conferinţe care au ca punct central tânărul din ziua de azi. Încerc să nu mănânc prăjeli, să mănânc fructe, legume, salate. Este bine ca vara să consumăm mai multă apă. Îmi doresc ca din toamnă să încep un master în Bucureşti şi să particip la Vocea României.Citeşte şi: Frumuseţea are vârsta ei...

Salonul cosmetic – moft sau necesitate?

Frumuseţe şi trup de sirenă cu... o bere

 

  Articol din revistă - 25.06.2012
Taguri: dove, frumusete
Citește pe descopera.ro
Descoperire de PROPORŢII după analizarea unor imagini declasificate din Războiul Rece, realizate de avioane de SPIONAJ. „Este UIMITOR!” Descoperire de PROPORŢII după analizarea unor imagini declasificate...
De ce CATOLICII nu vor să sărbătorească Paştele odată cu ORTODOCŞII! Decizia istorică care a produs cea mai mare ruptură De ce CATOLICII nu vor să sărbătorească Paştele odată cu ORTODOCŞII!...
Taur Taur 21 aprilie - 21 mai

O călătorie pe care aţi planificat-o mai de mult va trebui amânată, lucru care vă va nemulţumi profund. Începând cu jumătatea lunii aprilie profitaţi de conjunctura astral şi vă ocupaţi...citește mai departe

×

Zf.ro
ULTIMĂ ORĂ: Unul dintre cei mai importanţi lideri europeni a murit ULTIMĂ ORĂ: Unul dintre cei mai importanţi...
ULTIMĂ ORĂ: Tragedie pentru unul dintre...
Una dintre cele mai frumoase destinaţii...
BusinessMagazin.ro
Cel mai bogat bucătar din lume NU VREA să îşi lase averea copiilor săi. Nu-şi lasă copiii să stea lângă el în avion sau să mănânce în restaurantele lui Cel mai bogat bucătar din lume NU VREA...
Una dintre cele mai mari companii româneşti...
Mediafax.ro
Val de invective. „Bădăran, oportunist, securist”. Carmen Dan, REPLICĂ dură pentru Mihai Tudose după ce a fost făcută mincinoasă/ Răspunsul fostului premier Val de invective. „Bădăran, oportunist,...
TRAGEDIE fără limite: Un MILIARDAR danez...
Mihai Tudose, atac la Carmen Dan: Mincinoasă....
Gandul.info
Se uita pe un site de imobiliare la imaginile cu o casă, când a dat peste CEVA uluitor, surprins chiar în bucătărie. Iniţial a crezut că nu vede bine/ Compania imobiliară a şters totul, dar era prea târziu. Clipul e VIRAL | VIDEO Se uita pe un site de imobiliare la imaginile...
Un cuplu a decis să facă un test ADN,...
Descoperirea ŞOCANTĂ făcută în Oceanul...
DA.ZF.ro
5 drumuri magice din România pe care poţi evada cu maşina - GALERIE FOTO 5 drumuri magice din România pe care poţi...
Cele 7 minuni ale României: locuri spectaculoase...
TOP 5 plaje sălbatice, foarte aproape de...
ProSport.ro
BREAKING: Cea mai mare temere s-a adeverit! Totul a ieşit la iveală, la aproape şase ani de la accidentul lui Michael Schumacher BREAKING: Cea mai mare temere s-a adeverit!...
Ca-n filme! FOTO | Bătaie cu lanţuri şi...
A fost unul dintre cele mai în vogă personaje...
ApropoTv.ro
Destinaţii alternative de Crăciun care te fac să vezi cu alţi ochi Europa Destinaţii alternative de Crăciun care...
Jurnalistul Ion Cristoiu publică două...
Electric Castle Festival anunţă headliner-ii...
Go4it.ro
O maşină electrică TESLA a luat foc SPONTAN! Explozia DEVASTATOARE a avut loc într-o parcare subterană. O maşină electrică TESLA a luat foc SPONTAN!...
HUAWEI a fost cenzurat în CHINA! Motivul...
EŞEC pentru Samsung! Cel mai AVANSAT telefon...
ProMotor.ro
CUM SCAPI UŞOR DE RADAR! Află cu 30 de secunde înainte unde se află CUM SCAPI UŞOR DE RADAR! Află cu 30 de...
Ai puncte de rugină pe caroserie? Uite...
5 drumuri magice din România pe care poţi...
Descopera.ro
MISTERUL celei mai controversate dispariţii din istorie. O legiune întreagă de soldaţi a DISPĂRUT din senin fără să îi ucidă cineva. Cum a fost posibil MISTERUL celei mai controversate dispariţii...
De ce nu ne-au CUCERIT mongolii! MISTERUL...
Aşa poţi CUCERI orice femeie. Obiceiul...
ULTIMA ORĂ
Momentul ŞOCANT în care un kamikaze detonează BOMBA în una dintre bisericile din Sri Lanka. Ce a făcut atacatorul sinucigaş cu câteva clipe înainte de MASACRU

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.