DermoCell, lucreaza pentru un corp de vis!

Dermoporatia ma­reste permeabilitatea epider­mei si impinge ingredientele active in stra­turile foarte profunde ale pielii.
  • Publicat:
DermoCell, lucreaza pentru un corp de vis!
DermoCell, lucreaza pentru un corp de vis!

Celulita. Vergeturile. Ridurile. Acneea. O multime de probleme care stau in calea frumusetii mult visate. Si de-ar fi numai astea! Dermoporatia. Un mix intre doua terapii de top. Electroporatia si electroforeza. Mergi la sigur cu aparatul care-ti asigura reusita!

Ce face mai exact Dermoporatia? Ma­reste permeabilitatea epider­mei si impinge ingredientele active in stra­turile foarte profunde ale pielii. Intr-o sin­gura sedinta patrund substante in propor­tie de 95%.

Vindeca din interior cauza vi­zibila la exterior. Astfel, pot fi introduse cu succes tratamentele anticelulitice, aci­dul hialuronic, elastina pentru vinde­ca­rea vergeturilor sau tratamentele anti-rid.

Rezultate ce rivalizeaza cu chirurgia estetica

Masajul transdermic, dezvoltat de francezi in urma cu aproximativ 20 de ani, si-a castigat repede renumele de a fi cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei. La nivel de rezultate, DermoCell de la Keiko presupune un flux continuu si constant fata de impedimentul unui flux „dezordonat” de vacuumare.

Cu alte cuvinte: rezultate mult mai bune, vizibile foarte rapid si riscuri mult mai mici.

Echipament ultra-performant

Spre deosebire de clasicele metode de va­cuumare, noul echipament implica o teh­nologie ultra-performanta care ofera o su­c­tiune constanta, producand un efect de un­duire. Desi fluxul suctiunii este marit, pre­siunea aplicata pe piele este redusa.

Efectul: pielea nu mai este agresata. Nu mai apar vanatai sau rani de suprafata. In schimb, prin accelerarea microcirculatiei locale, te­sutul atrofiat este refacut.

Musculatura isi recapata tonicitatea. Celulele de grasime sunt inmuiate si mai usor de eliminat. Retentia de apa si toxine este redusa la minim, iar drenajul limfatic accelerat.

Rezultate si beneficii


La nivel corporal:

– Reface tesutul atrofiat si reda tonicitatea musculaturii gratie stimularii microcirculatiei locale; Mobilizeaza structurile cutanate si dezintegreaza micro si macro nodulii celulitici;  Ofera un masaj profund tesutului adipos subcutanat  Imbunatateste circulatia sanguina si limfatica cu 200%.

– Realizeaza o vasodilatare a capilarelor, in mod special la nivel subcutanat – acolo unde sunt localizate celulita si adipozitatile locale.
 
La nivel facial:
-Combate imbatranirea prematura a tenului;
-Readuce luminozitatea si reda elasticitatea pielii;
-Faciliteaza irigarea straturilor epidermei si sporirea elasticitatii, fermitatii si flexibilitatii tenului;
-Stimularea corecta a circulatiei limfo-venoasa imbunatateste curatarea si decongestionarea tesuturilor;
-Stimularea la nivel celular creste productia de colagen si elastina in fibrele musculare.

Citeste si Totul pentru un posterior perfect
                Scapa de celulita cu roll-on-ul Garnier Body Tonic

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân