Cum sa te pregatesti pentru o seara speciala in 48 de ore

Intr-o lume perfecta, am avea tot timpul pentru a ne infrumuseta si aranja. Dar in viata reala rareori ne ramane destul timp pentru asa ceva. Cand vine vorba de o ocazie speciala, ai nevoie de si mai mult timp decat in cazul unei pregatiri pentru o noua z
  • Publicat:
Cum sa te pregatesti pentru o seara speciala in 48 de ore
Cum sa te pregatesti pentru o seara speciala in 48 de ore

48 de ore iti ajung pentru a te pregati asa cum trebuie pentru evenimentul special, deci profita de timp din plin.
 
Foloseste o masca intensiva pentru par, un exfoliant pentru ten si decolteu este perfect pentru a da stralucire pielii si foloseste-te de trucurile de machiaj. Vei fi gata pentru seara ta speciala la timp!

Pentru ca seara ta sa fie cu adevarat reusita si sa arati senzational, parul tau trebuie sa arate perfect. O masca cu vitamina E si pro vitamina B5 iti va face parul stralucitor, matasos si usor de aranjat.  

Rezultatele mastii pot fi cu adevarat spectaculoase daca o aplici asa cum trebuie.  Secretul este sa iti infasori in jurul capului un prosop incalzit pe care sa il tii cateva minute. Dupa ce s-a racit il poti inlocui cu un altul cald pe care sa il lasi pe cap toata noaptea. Vitamina E si pro vitamina B vor patrunde in firele de par.

Un exfoliant delicat te va ajuta sa scapi de celule moarte de la suprafata pielii si o vor face sa para mai luminoasa. In cazul in care nu vrei sa folosesti cremele exfoliante care se gasesc in comert, poti folosi cateva trucuri naturale. Poti amesteca o lingura de miere cu o lingurita de lapte si una de malai. Maseaza-te delicat cu acest amestec si lasa-l sa actioneze cateva minute. Clateste-te cu apa calduta. Nu uita sa aplici acest amestec pe gat si decolteu. Poti aplica un astfel de amestec si pe intreg corpul.

Mainile trebuie sa fie si ele perfecte. Inainte a aplica lacul pentru unghii, inmoaie-ti mainile in apa calda si freca delicat cu o perie nu foarte aspra pentru a indeparta celule moarte din jurul unghiilor. Nu este recomandat sa iti tai cuticulele pentru ca de cele mai multe ori pot aparea infectii si afectiuni ale unghiei.

Aplica o crema pentru maini ce hidrateaza pielea intens. Lacurile intaritoare pentru unghii de cele mai multe ori nu au efectele pe care se spune ca ar trebui sa le aiba, deci poti sari peste aplicarea acestuia. Oja pe care o alegi trebuie sa fie de foarte buna calitate iar culoare adecvata tinutei pe care o vei avea.
 
Machiajul este cel mai important. Este atingerea finala pentru a arata spectaculos. O noutate in ceea ce priveste machiajul ochilor o reprezinta mascara gri. Genele gri inchis, aproape cenusii, iti vor face ochii sa para misteriosi. Il poti folosi indiferent de culoarea ochilor tai. Inainte de aplica mascara trebuie sa te siguri ca genele nu sunt lipite si nu mai au alte urme de machiaj. Iti poti intoarce genele pentru un efect senzational. Genele curbate iti fac ochii sa para mai mari si mai luminosi. In functie de tipul evenimentului la care vrei sa participi, poti aplica pe gene cateva straturi de mascara. Pentru efecte senzationale aplica trei straturi.  

Cea mai des utilizata culoare pentru rujul de buze in ultima vreme este rosul. Dar aceasta culoare este pe cat de pasionala, pe atat de “periculoasa”. Alege culoarea rujului in functie de culoarea tenului tau, dimensiunile buzelor si efectele pe care vrei sa le obtii, nu in functie de ceea ce se poarta.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recapata stralucirea tenului!
Recapata stralucirea tenului!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân