Cum să scapi definitiv de stresul epilării!

Părul de pe corp a reprezentat întotdeauna un dușman al frumuseții femeilor, mai ales dacă ne referim la cel de pe față.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum să scapi definitiv de stresul epilării!

Reprezentantele sexului frumos au căutat de-a lungul timpului diferite metode pentru a elimina părul nedorit de pe corp sau față, însă de cele mai multe ori efectul lor a fost unul temporar. Cu siguranță și pentru tine este neplăcut părul de pe față și corp și dorești să scapi de această veșnică problemă.

Dacă te-ai săturat de clasica ceară, de benzile cu ceară dureroase sau de epilatorul care provoacă iritații, de foliculita care îți dă bătăi de cap, este momentul să încerci o nouă metodă naturală, revoluționară, care te va scăpa de părul inestetic care crește pe orice zonă de pe corp, fie că este vorba de față, picioare sau brațe.

Cercetătorii de la Laboratoarele Sederma din Franța au realizat în urma cercetărilor și studiilor amănunțite un produs revoluționar în industria cosmetică, Epiline Dermatologic.

Acesta conține un ingredient activ numit Palmatina, o substanță din plante 100% naturală, ce reușește să stopeze creșterea firelor de păr de pe corp sau față.

Conform studiilor științifice, aceasta reprezintă singura substanță naturală care duce la dispariția treptată a părului de pe corp sau față în numai 2 luni de tratament zilnic.

Epiline Dermatologic acționează la nivelul folicului pilos făcând firul de păr să crească din ce în ce mai subțire până când acesta ajunge să nu mai crească. Rezultatele încep să apară după 2 săptămâni de la aplicarea sa zi de zi pe pielea curată. La început vei observa cum firele se subțiază și se răresc. După 2 luni părul dispare de pe zonele în care produsul a fost aplicat constant.

Beneficiile loțiunii de stopare a creșterii părului sunt numeroase, printre care enumerăm:

  • scapi de epilare
  • nu trebuie să mai folosești benzi epilatoare sau ceară
  • pielea nu va mai fi iritată și roșie
  • scapi definitiv de problemele foliculitei

Epiline poate fi folosit atât pe brațe, picioare, zonele intime și chiar pe față. Pentru a elimina foliculita definitiv se recomandă aplicarea Epiline Dermatologic de două ori pe zi, în strat subțire, pe zonele cu foliculită.

Cele mai întâlnite 3 cauze ce duc la apariția foliculitei sunt următoarele: epilatul cu ceară, epilatorul electric și aparatul de ras, astfel că folosind acest produs elimini cauzele principale ale foliculitei.

Epiline Dermatologic este un produs cu ingrediente naturale, 100% sigur, fără efecte adverse. Conține substanțe naturale de ultimă generație, iar procesul este unul natural, loțiunea acționând direct asupra bulbului părului la nivelul folicului pilos făcând firul de păr să crească mult mai subțire până când acesta nu va mai crește deloc.

Modul de utilizare recomandat este aplicarea loțiunii pe pielea curată de 2 ori pe zi, în strat subțire, pe zonele cu pilozitate. De asemenea, poate fi utilizată și după procesul de epilare, pentru a încetini creșterea firelor de păr și într-un final a duce la dispariția acestora. Nu se recomandă a fi utilizat pe pielea deteriorată.

Mai multe informații despre Epiline Dermatologic găsiți pe www.epiline.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”