Cum îţi prepari acasă fardul de obraz

Produsele cosmetice preparate acasaă au avantajul că sunt naturale 100%, oferindu-ne în acest fel o alternativă sănătoasă la produsele din comerţ care sunt, de cele mai multe ori, pline de parabeni şi alte chimicale.
  • Publicat:
Cum îţi prepari acasă fardul de obraz

Produsele cosmetice preparate acasă au avantajul că sunt naturale 100%, oferindu-ne în acest fel o alternativă sănătoasă la produsele din comerţ care sunt, de cele mai multe ori, pline de parabeni şi alte chimicale.

Dietetik.ro vă propune 3 reţete de fard de obraz pentru toate tipurile de ten:

Fard de obraz din sfeclă roşie

Pentru acest blush aveţi nevoie de o sfeclă roşie, care musai trebuie deshidratată, după care râşnită fin. Dacă nu aveţi un deshidratator, feliaţi subţire sfeclă şi lăsaţi-o să se usuce. După ce se usucă, râşniţi fin bucăţile de sfeclă uscată până când se transformă într-o pudră. Pentru strălucire, puteţi adăuga puţină pudră de mica, însă aveţi grijă, aceasta usucă tenul.

Dacă vreţi un blush cremos, amestecaţi pudra de sfeclă roşie sau puţin suc de sfeclă roşie cu o linguriţă de unt de shea şi una de ulei de migdale. Adăugaţi pudră de sfeclă până când obţineţi o pastă consistentă. Daca folositi suc de sfecla rosie, puteti adauga putin amidon pentru a obtine o pasta cremoasa. Blush-ul cremos este perfect pentru tenul uscat sau mixt.

Citiţi alte două reţete de fard de obraz pe Dietetik.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Scapă de riduri în mod natural!
Scapă de riduri în mod natural!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân