Ce tratamente putem face toamna pentru o piele impecabilă la orice vârstă | Dr. Amalia Anghel: „Din fericire, în prezent, în clinicile de specialitate găsim tratamente eficiente pentru orice tip de piele”

Soarele și-a pus amprenta asupra pielii noastre, a tuturor, indiferent de vârstă. Melasma, petele pigmentare, deshidratarea, ridurile sunt doar câteva dintre semnele cauzate de expunerea necontrolată la razele sale. Sezonul rece vine și el cu “arme” care ne bombardează calitatea tegumentului.

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie, detaliază care sunt tratamentele potrivite nevoilor tale!

Tratamente revoluționare pentru o piele impecabilă la orice vârstă

Venim după o perioadă lungă cu mult soare, iar diferențele de temperatură pe parcursul aceleași zile uneori aduc mari prejudicii calității pielii. Din fericire, în prezent, în clinicile de specialitate găsim tratamente eficiente pentru orice tip de piele. Pentru rezultate spectaculoase este necesar să le combinăm în funcție de mai multe criterii – vârsta pacientului, tipul de piele, afecțiunile și gradul de deteriorare a calității pielii. Prin urmare, pentru o piele impecabilă indiferent de vârsta și de nevoile tale, am gândit o serie de combinații cu cele mai spectaculoase tratamente ale momentului, ideal de făcut toamna-iarna.

  1. Dacă ai până în 35 de ani, îți poți păstra frumusețea și strălucirea specifice tinereții prin mix-ul unor tratamente non-invazive, de ultimă generație precum: laserul ClearSkin, Skinpen (exozomi) și OxyGeneo. Cu numai două ședințe din fiecare, vei rezolva probleme precum cicatrici post acnee, pori dilatați, riduri fine sau textură ternă.

Aceste tratamente sunt complementare și pot fi făcute pe parcursul următoarelor luni, astfel încât să radiezi în fiecare zi.

  1. Pentru cei care au între 35 și 50 de ani, ideal este un mix de 6 ședințe spațiate la două săptămâni cu următoarele tratamente:  Hybrid, Skinpen (exozomi) și laserul ClearLift sau PRX. Acest cocktail de terapii rezolvă eficient problemele tuturor celor care se confruntă cu riduri fine, textură neuniformă dată de imperfecțiunile pielii, pori dilatați și pete pigmentare.
  2. Indicat persoanelor cu vârsta peste 50 de ani, AGE Reverse este pachetul care conține ședințe repetate cu Hybrid și Skinpen (exozomi). Aceste terapii au indicații contra ridurilor pronunțate, aspectului tern, laxității cutanate și petelor pigmentare.
  3. Potrivită domnilor este combinația a două tratamente-minune: OxyGeneo și ClearSkin / PRX. Acestea vor reda tenului masculin luminozitatea, vor regla secreția de sebum, vor diminua drastic porii dilatați și vor estompa semnele post acnee.

Ce este ClearSkin?

ClearSkin este prima tehnologie care combină laserul nonablativ cu efectul de răcire la contact, dar și cu vacuum, pentru a trata acneea vulgară în mod sigur și eficient. Tratamentul lucrează prin îndepărtarea unei bacterii, care ajută acneea să se dezvolte şi să persiste, şi prin remodelare tisulară. Fără timp de recuperare, cu efecte garantate!

Ce este ClearLift?

ClearLift reprezintă cea mai modernă tehnologie de rejuvenare a pielii și tratare a cicatricilor, prin stimularea producției de colagen cu ajutorul laserului.

Ce este PRX-ul?

PRX-T33 este un tratament dermato-cosmetic de biorevitalizare a pielii, ce funcționează ca un peeling mediu, fără descuamare, fără iritații, fără perioadă de recuperare. PRX are ca rezultat o piele fermă, elastică și oferă un efect de lifting instant.

Ce este OxyGeneo?

OxyGeneo este un concept inovativ și unic care declanșează procesul de oxigenare al pielii prin stimularea mecanismelor fiziologice de revitalizare a acesteia, având ca efect vizibil, chiar după primul tratament, o piele mai sănătoasă, mai revitalizată, fără imperfecțiuni și/sau pori dilatați. Microdermoabraziunea umedă și cocktail-ul de vitamine, minerale, enzime și substanțe hrănitoare fac miracole pentru pielea deshidratată.

Ce este Skinpen (exozomi)?

Skinpen este un dispozitiv de microneedling care stimulează producția de colagen și elastină și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. Tratamentul cu Skinpen poate fi aplicat tuturor tipurilor de piele, este sigur și eficient, fiind aprobat de FDA. Exozomii reprezintă o sursă multipotentă, extrem de versatilă, care intensifică longevitatea celulară. Deși exozomii nu sunt celule, ei acționează ca mesageri între celule transmițând informații vitale pentru vindecarea țesuturilor, regenerarea și repararea pielii.

Ce este Hybrid?

Un tratament potrivit pentru staruri! Acum poți scăpa de cicatrici, indiferent de natura lor – cele vechi, lăsate de acneea din adolescență, cele mai proaspete ca urmare a unor traumatisme cutanate sau a unor intervenții chirurgicale. Adaptat fiecărui tip de piele, Hybrid pătrunde în straturile profunde ale pielii și repară țesutul din interior. 

Citește și: Melasma – cea mai răspândită afecțiune post- sezon cald

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Dr. Amalia Anghel - Medic primar Dermatovenerologie
Dr. Amalia Anghel este Medic Primar Dermatovenerologie, Doctor în științe medicale, Expert Terpii injectabile / Terapii laser / Dermatoscopie & Dermato-oncologie și Trainer Juvederm România & Alma Laser in cadrul clinicii SKINMED. Titulaturi și funcții dermatologie, dermatoscopie, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân