Ce parfum să îți alegi în 2023, în funcție de zodia ta

Descoperă mai jos ce parfumuri, ce tonuri și esențe ți se potrivesc perfect în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.
  • Publicat:
Ce parfum să îți alegi în 2023, în funcție de zodia ta
Ce parfum să îți alegi în 2023, în funcție de zodia ta

Astrologia este o modalitate creativă de a te inspira în ceea ce privește modul de a te îmbrăca, make-up-ul sau chiar parfumul care te caracterizează. În primul rând, pentru că fiecare semn zodiacal vorbește despre elementele definitorii ale personalității tale.

Așadar, descoperă mai jos ce parfum, ce tonuri și esențe ți se potrivesc perfect în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Berbec: molid sau mandarin

Berbecul este condus de planeta Marte, iar elementul său primordial este focul, ambele asociate cu nuanțe de roșu.

Dacă ești născut în zodia berbec, înseamnă că natura ta este una îndrăzneață și energică, de aceea esențele de parfum energizante, precum molid sau mandarin, ți se potrivesc perfect.

Taur: vetiver și paciuli

Natura „consolidată, încrezătoare, senzuală” a Taurului – un semn de Pământ – este asociată cu uleiuri esențiale proaspete, cum ar fi vetiver și paciuli.

Dacă ești Taur, aceste arome pământești te vor revigora și te vor ajuta să rămâi în contact natura (sursa ta principală de energie).

Gemeni: bergamotă și floare de portocal

Gemenii cu două fețe, mereu într-un conflict interior, sunt conduși de Mercur și atrași de nuanțele de albastru bogat și vibrant.

Dacă Gemeni este zodia ta, atunci cel mai probabil este foarte comunicativ și adaptabil, și vei fi stimulat de mirosuri vibrante, dar ușoare, care îți oferă strălucire, cum ar fi bergamota sau floarea de portocal.

Rac: Trandafir sau Ylang-Ylang

Racul este guvernat de Lună și aparține elementului apă, ceea ce îi ghidează practic toata viața și modul de a se manifesta.

Asociat cu nuanțe de roz sau roșu pal, acest semn transmite căldură și este cunoscut pentru legătura puternică pe care o creează cu ceilalți, grija/dorința de a-i hrăni pe ceilalți pe care le manifestă, și pentru sentimentalism.

Ca atare, dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, mirosurile învăluitoare precum Ylang-Ylang sau esențele de trandafir vor fi ca o carte de vizită pentru tine.

Leu: Neroli

Cu toții știm și apreciem puterea Leilor, cât sunt ei de îndrăzneți și încrezători.

Dacă ești Leu înseamnă că ești o persoană carismatică, pasională, care îi inspiră pe cei din jur.

Și atunci sigur ești atras de parfumuri din zona de lux, care captează atenția și sunt extrem de seducătoare precum neroli. O astfel de esență de parfum va contribui la aparițiile tale memorabile.

Fecioară: eucalipt și rozmarin

Fecioara este condusă de Mercur, fiind un element de Pământ, și este asociată cu nuanțele de alb strălucitor, oricum cu diverse culori strălucitoare.

Fecioarele sunt maestre în atenția pentru detalii, nevoia de perfecționism, dar totodată sunt și grijulii cu ceilalți și au nevoie să ofere și să primească constant atenție și iubire.

Pentru a completa personalitate Fecioarei, astrologii recomandă „arome ușoare, proaspete, curate, precum eucalipt sau rozmarin”.

Balanță: Melissa și Cananga

Balanța, o zodie de aer guvernată de Venus, este asociată de obicei cu nuanțe de verde, galben pastel sau alb strălucitor.

Dacă ești născut sub acest semn zodiacal, atunci sigur ești o fire diplomată și stilată căreia i se potrivesc perfect parfumurile elegante, fără complicații de esențe. În special, te avantajează notele de frunze de Melissa și Cananga.

Scorpion: condimente și lemn de santal

Scorpionul înflăcărat, magnetic și emoțional este guvernat de Marte, iar felul lui de fi și de a trăi este completat perfect de parfumuri puternice, lemnoase.

„Aromele lemnoase, picante, de mosc, cum ar fi lemnul de santal sau cardamomul, sunt în acord cu energia Scorpionului”, spune astroloaga Charbonnieres.

Săgetător: Pin și Salvie

Condus de Jupiter, acest semn de Foc este asociat cu nuanțe de portocaliu și galben intens, care completează spiritul său liber, aventuros și jucăuș.

Aromele naturale bogate, dar ușoare, cum ar fi pinul sau salvia, sunt în acord cu energia Săgetătorului.

Capricorn: lemn de cedru și ienupăr

Un semn de Pământ asociat cu nuanțe de maro intens, Capricornul este „de încredere, hotărât și rezistent”.

Dacă vrei să îi cumperi unui Capricorn un parfum, alege „arome pământești, lemnoase, care persistă, cum ar fi lemnul de cedru sau boabele de ienupăr”. vei satisface în același timp și nevoia Capricornului de lux și opulență.

Vărsător: Tămâie și Chiparos

Asociat cu nuanțele de albastru profund ale oceanului misterios, Vărsătorul este cunoscut pentru că are o fire independentă, originală și o minte deschisă către nou.

Aromele răcoritoare și care animă, cum ar fi tămâia sau chiparosul, se aliniază cel mai bine cu tine, dacă energia ta vine de la zodia Vărsător.

Pești: lavanda si lemn de trandafir

Asociat cu nuanțe de albastru deschis și violet tot deschis, semnul zodiacal Pești este profund intuitiv, empatic și mai mult decât bidimensional, pare mereu conectat cu întreg Universul.

Aromele profunde, convingătoare, dar subtile, precum levănțica sau lemnul de trandafir sunt în acord cu energia Vărsătorului.

Citește și: Topul celor 3 zodii norocoase în luna aprilie. Vor avea parte de surprize extraordinare

Citește și: Zodiile predispuse către triunghiuri amoroase. Au tendința de a se juca în relații mai mult decât este cazul

Citește și: Cele mai aventuroase zodii – ce zodii sunt cele mai aventuroase și cum se descurcă în situații neașteptate sau pe terenuri necunoscute

Sursă: byrdie.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân