Zodiile predispuse către triunghiuri amoroase. Au tendința de a se juca în relații mai mult decât este cazul

  • Publicat:
Zodiile predispuse către triunghiuri amoroase. Au tendința de a se juca în relații mai mult decât este cazul
Sursa foto: envato

Există parteneri loiali, și parteneri mai puțin loiali. Iată care sunt cele trei zodii predispuse, prin natura lor, să se trezească în triunghiuri amoroase. Da, astrologia poate influența și aspectul acesta.

3 zodii infidele ce se pot regăsi în triunghiuri amoroase

Zodia Gemeni

Nativii născuți în semnul Gemenilor iubesc libertatea, sunt fermecători și șarmanți. Adoră varietatea, rar se așază la casa lor și au tendința de a „se juca” mai mult decât este cazul într-o relație de cuplu. Obișnuiesc să iasă cu mai multe persoane în același timp și rareori își iau un angajament real!

Poate fi plăcut să te afli în preajma lor, însă dacă  intervin sentimentele, lucrurile se complică. Este important ca Gemenii să fie sinceri cu ei înșiși, dar și cu ceilalți, să comunice exact ce își doresc de la o relație. În caz contrar, pierderea va fi de ambele părți.

Citește și: Topul celor 3 zodii veșnic nemulțumite în dragoste: sunt experte în înșelat

Zodia Balanță

Nativii născuți în semnul Balanței sunt cuceritorii zodiacului. Guvernați de planetă Venus, planeta iubirii și a seducției, aceștia adoră să flirteze și să fie îndrăgostiți. Mereu! Aproape că nu se satură niciodată de acest sentiment. Au probleme atunci când trebuie să ia o decizie în privința unui eventual parteneriat, astfel că sfârșesc prin a cântări mult prea mult totul, chiar și partenerii. Toate acestea pentru că idealizează foarte mult iubirea și nu se abat de la acea poveste de dragoste perfectă și de la găsirea sufletului pereche ideal!

Citește și: 5 zodii care pot avea o relație pe termen lung

Zodia Vărsător

Nativii născuți în semnul Vărsătorului se pot trezi în mijlocul unui triunghi amoros din mai multe motive. Sunt destul de superficiali în relații, preferă relațiile pasagere și sunt mai mereu indisponibili emoțional. Acestea fiind deja clarificate, poligamia nu resprezintă o problema pentru ei, astfel că vor fi tentați, cel puțin în prima parte a vieții, să experimenteze relații multiple, în același timp!

Citește și: Top 5 zodii nepăsătoare, indiferente: pot fi reci ca gheața!

Sursă: Bustle

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Horoscop aprilie 2023
Horoscop aprilie 2023
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân