Ce este un primer pentru unghii și de ce este util în manichiură și pedichiură?

  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce este un primer pentru unghii și de ce este util în manichiură și pedichiură?

O manichiură bine realizată și frumoasă te poate ajuta să strălucești zilnic. Acest lucru se datorează faptului că unghiile realizate ca la carte oferă mai multă stare de bine și încredere în propria persoană.

De aceea, este ideal să te asiguri că manichiurile tale sunt realizate în mod corect, astfel încât acestea să aibă un aspect plăcut pentru cât mai mult timp. Pentru a obține rezultatele dorite specialiștii El Studio te îndeamnă să urmezi toți pașii necesari dacă îți dorești o manichiură impecabilă, care să reziste cât mai mult timp.

Pe lângă bază și culoare, de exemplu, este esențial să aplici mai întâi un primer pentru unghii, despre care poți afla mai multe în rândurile de mai jos.

 Ce este un primer pentru unghii?

În același mod în care un primer de față pregătește pielea pentru aplicarea fondului de ten, același lucru se întâmplă și atunci când vine vorba despre manichiură.

În esență, acesta îndepărtează uleiurile și grăsimile de pe patul unghial, pentru a asigura aplicarea corectă a culorii. Cu ajutorul acestui produs, poate fi prelungită durata de viață a manichiurii și, totodată, contribuie în mod pozitiv la sănătatea unghiei naturale.

Fără primer, unghiile se pot rupe cu ușurință, iar baza poate sări în cele mai nepotrivite momente.

Câte tipuri de primer pentru unghii există?

Cele mai comune tipuri de primer sunt următoarele:

  • Primer fără acid – deoarece aceste primere nu conțin acid, sunt puțin mai dure. Cu toate acestea, oferă o aderență excelentă pe unghia naturală.
  • Primer cu acid – este un produs recomandat femeilor cu unghii moi, cu tendință de rupere și exfoliere.
  • Primer cu vitamine – un astfel de primer fără acid este îmbogățit cu vitamina E, ceea ce îl face excelent pentru unghiile uscate.

Cum aplici un primer pentru unghii?

Majoritatea variantelor de primer se aplică cu ajutorul unei pensule, ceea ce face ca utilizarea lor să fie una destul de rapidă.

Primerul este primul produs care trebuie luat în considerare în procesul de realizare a unei manichiuri ori pedichiuri. Cheia este aplicarea cu moderație și evitarea cuticulelor, mai ales în cazul celor cu acid.

Primerul se usucă la aer în doar câteva minute, prin urmare nu este necesară utilizarea lampei UV.

În cazul în care consideri că ai puțin timp la dispoziție pentru a-ți face manichiura acasă, cel mai bine este să apelezi la ajutorul unui salon de înfrumusețare. În felul acesta, te poți asigura că ai mereu unghii impecabile, cărora nu trebuie să le porți de grijă prea mult.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc