Botoxul te ajuta sa mergi pe tocuri

Injectiile cu botox sunt benefice pentru cele care prefera incaltamintea cu toc.
  • Publicat:
Botoxul te ajuta sa mergi pe tocuri
Botoxul te ajuta sa mergi pe tocuri

Iti place sa mergi pe tocuri, nu-i asa? Ei bine, avem o veste buna: durerile de picioare cauzate de pantofii cu toc pot fi de acum tratate cu botox. Incalta asadar pantofii preferati si iesi la plimbare!

Problema pantofilor cu toc a fost denumita de specialisti “stilettotarsian”. Ea este descrisa ca o senzatie de durere in tesuturile moi ale varfului talpii sau in zona metatarsala. De la prea multa durere, femeile sunt fortate sa renunte la tocuri si sa opteze pentru incaltamintea cu talpa plata.

Solutia salvatoare o reprezinta injectiile cu botox. Continutul lor este format dintr-un cocktail de substante chimice ce determina umflarea tesuturilor din varful talpii piciorului.

Acest tratament nu se adreseaza durerii provocate de o pereche noua de pantofi, ci celei cauzate de purtatul indelungat al tocurilor. Ceea ce duce la batatorirea tesuturilor, avand in vedere ca talpa piciorului suporta intreaga greutate a corpului.

Cu toate acestea, unele femei refuza pur si simplu sa renunte la tocuri. Ele sunt o parte integranta a costumului unei femei asa ca nu au incotro si suporta durerea. Injectiile cu botox nu fac picioarele sa arate mai bine, dar cu siguranta protejeaza nervii si tesutul moale al talpii si vor usura mersul pe tocuri.

In viitor, aceasta procedura ar putea deveni la fel de comuna precum marirea sanilor sau liftingul facial. Botoxul este folosit cel mai adesea ca un mod non-chirurgical de tratare a semnelor de imbatranire, inclusiv ridurile de expresie, privirea incruntata, ridurile din jurul ochilor si altele.

Tu ce faci sa-ti calmezi durerile de la tocuri?

Citeste si Te chinuie unghiile incarnate?
Frumusetea ieri si astazi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân