Ai slăbit foarte mult și vrei să ai coapse tonifiate, fără piele lăsată? Află cum!

Coapse tonifiate, ferme, fără piele lăsată? Da, se poate! Oferă detalii despre liftingul de coapse dr. Cristian Nițescu.
Ai slăbit foarte mult și vrei să ai coapse tonifiate, fără piele lăsată? Află cum!
Sursa foto: Shutterstock

Fie că ai slăbit foarte mult și vrei să ai coapse tonifiate sau dacă pur și simplu îți dorești să îți redefinești coapsele, o soluție la îndemână este liftingul de coapse. Cel mai important lucru este să alegi cu grijă momentul în care faci acest pas.

Pentru ca intervenția de lifting de coapse să aibă rezultatele mult visate, este foarte important ca cel puțin șase luni înainte să ai o greutate stabilă, explică dr. Cristian Nițescu, medic primar în chirurgie estetică.

De ce nu avem coapse tonifiate, ferme 

Prin operația de lifting de coapse se elimină grăsimea și pielea lăsată, în exces, din regiunea coapselor. De cele mai multe ori, pacientele simt nevoia unei astfel de intervenții după ce au slăbit foarte mult în urma unei diete, în urma unei sarcini sau dacă au o viață sedentară și pielea s-a lăsat.

„Operația de lifting de coapse se efectuează și în cazul în care pacienta a suferit în antecedente o micșorare de stomac (chirurgie bariatrică) și pielea se lasă prin pierderea grăsimii. Acest tip de intervenție chirurgicală oferă mai multă fermitate și o redefinire a zonei coapselor”, explică dr. Nițescu.

Sursa foto: Shutterstock

Momentul optim pentru lifting de coapse

Așadar, sezonul rece poate fi un moment bun în care să începi să te pregătești pentru această intervenție și să o poți face pentru ca în următorul sezon estival să poți purta ținutele pe care ți le dorești. Pentru acest lucru trebuie să ai în vedere eventualele contraindicații.

Este important ca această decizie să fie discutată cu medicul în primul rând, pentru a se stabili și un tablou medical de ansamblu. Astfel, dacă există anumite boli cronice, acestea trebuie ținute sub control. În caz de obezitate, dacă pacienta și-a propus să țină un regim drastic sau să slăbească în perioada următoare, intervenția trebuie amânată până la momentul la care greutatea este stabilă pentru cel puțin o jumătate de an. Împreună pot stabili astfel un termen rezonabil în care pacienta sau pacientul să fie în forma bună pentru intervenție”, explică dr. Nițescu.

După ce a fost stabilită operația pentru liftingul de coapse, pacienta va fi internată, de obicei, pentru 24 de ore.

În primele 24-48 de ore după lifting, va resimți dureri ușoare, iar după patru-cinci zile deja poate să desfășoare activități ușoare, poate ieși din casă.

Există totuși restricții de la activități viguroase și sporturi în prima lună. Rezultatele permanente se vor vedea în decurs de aproximativ un an, după ce vor dispărea toate urmele intervenției.

Dr. Cristian Nițescu, medic primar în chirurgie estetică
Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Cristian Nițescu - Medic primar chirurgie plastică și estetică
Dr. Cristian Nițescu este medic primar chirurgie plastică și estetică, doctor în științe medicale și își desfășoară activitatea în cadrul Royal Hospital, fiind și director medical al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, București, timp de zece ani. Are ...
citește mai mult
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân