9 reguli pentru menţinerea culorii părului vopsit

Dacă aplici sfaturile noastre, cu siguranţă vei reuşi să păstrezi vie culoarea părului tău şi să te bucuri din plin de el între vizitele la salon şi poate, de ce nu, vei ajunge chiar să îl vopseşti puţin mai rar.

Tunsori şi coafuri inedite completate de culori strălucitoare, remarcabile, în trend, care atrag privirile oricui. Este, cu siguranţă, ceva la care toate râvnim.

Pleci încântată de la salon, te simţi atât de bine în pielea ta, totul până la prima sau cea de-a doua spălare, când începi să te întrebi ce poţi face să te bucuri de culoarea mult visată pentru mai mult timp, pentru că aceasta începe să se piardă.


Cu multă grijă şi răbdare, dar şi cu ajutorul unor produse profesionale de îngrijire a părului vopsit, vei putea păstra prospeţimea culorii mult dorite. Colorarea poate face părul să devină poros, ceea ce înseamnă că moleculele de culoare se vor pierde la fiecare spălare sau de fiecare dată când părul se udă.

Pentru a-ţi putea păstra aspectul strălucitor şi sănătos al părului, Ioana Hăndăbuţ, specialist Profihairshop, te învaţă cum să menţii părul vopsit în cele mai bune condiţii, pentru a te putea bucura de el pentru cât mai mult timp.

Dacă aplici sfaturile de mai jos, cu siguranţă vei reuşi să păstrezi vie culoarea părului tău şi să te bucuri din plin de el între vizitele la salon şi poate, de ce nu, vei ajunge chiar să îl vopseşti puţin mai rar. Dar nu uita: ceea ce pui în părul tău face diferenţa! Longevitatea culorii şi sănătatea părului tău depind foarte mult de produsele pe care le foloseşti!

Vezi în Galeria FOTO care sunt cele 9 reguli pentru menţinerea culorii părului vopsit!

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă