5 pași către o pedichiură reușită de vară

13.07.2021
5 pași către o pedichiură reușită de vară

Sezonul cald este momentul ideal în care să afișăm unghiile în cele mai frumoase și nebunești culori.

Sandale, papuci sau pantofi decupați, toate acestea iau o altă formă atunci când sunt însoțite de o perfectă pedichiură de vară și indiferent dacă alegi să o realizezi acasă sau la salon, iată câteva sfaturi ale specialiștilor OPI de care să ții cont.

Scapă de pielea uscată

Pentru că purtăm sandale, iar pielea piciorului este mult mai expusă, scapă de călcâiele crăpate și de pielea uscată. În acest sens, poți folosi produse care să ajute la exfoliere, dar mai ales nu uita de cremele hidratante.

Culoarea trebuie să reziste

Contează foarte mult pentru o pedichiură de vară să reziste culoarea, iar dacă oja clasică nu ți se pare tocmai prietenoasă pentru această situație, încearcă o pedichiură cu gel. Pedichiura cu gel poate rezista până la 21 de zile.

Culoarea contează

”Fiecare femeie caută acea culoare care să iasă în evidență, mai ales în zilele de vară. Știm că în tendințe sunt nuanțele de nude, roz sau alb, cele mai bune alegeri pentru sezonul cald sunt culorile vibrante”, ne sfătuiește Diana Marandiuc, Education Manager la OPI România

Manichiura și pedichiura nu trebuie musai să fie la fel!

Este complet greșit să spui că manichiura și pedichiura trebuie să fie identice. Poți purta ce nuanțe vrei, când vrei, cum vrei, chiar dacă asta înseamnă să ai cinci culori diferite pentru fiecare unghie.

Adaugă strălucire

Lacul pentru unghii este întotdeauna o alegere excelentă pentru pedichiură. Poți oferi o strălucire majoră cu Infinite Shine, o ojă cu un sistem în trei pași care are o bază, culoare și top coat și rezistă până la 11 zile.

Tags:
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras