Frumusete la promotie

Odata ce sezonul rece s-a incheiat, ne-am luat adi de la hainele groase, ne-a revenit pofta de viata si dorinta de a arata cat mai bine. Si pentru ca promotiile fac fericita orice femeie, ne-am gandit sa le cautam in saloanele de frumusete. Iata ce am gasit:
  • Publicat:
Frumusete la promotie
Frumusete la promotie

Odata ce sezonul rece s-a incheiat, ne-am luat adi de la hainele groase, ne-a revenit pofta de viata si dorinta de a arata cat mai bine. Si pentru ca promotiile fac fericita orice femeie, ne-am gandit sa le cautam in saloanele de frumusete. Iata ce am gasit:

Epilare de lunga durata

Martisoare fel de fel in luna noastra, a femeilor. Nomasvello a pus snurul alb si rosu unei promotii irezistibile. Un tratament complet de epilare de lunga durata, pentru o zona, costa numai 200 de euro, cu 40 de euro mai putin decat in mod obisnuit! De ce ne place acest cadou?

Pentru ca ne pregatim de sezonul estival, vrem sa avem pielea fina si frumoasa, fara iritatiile iminente epilatului cu ceara fierbinte sau cu lama. In 200 de euro intra nici mai mult, nici mai putin decat 8 sedinte, timp suficient pentru a scapa de parul nedorit. Fara pic de durere! Bucura-te de aceasta promotie sau fa-o cadou unei femei dragi din viata ta! Insa nu uita: incepe tratamentul din timp, daca vrei ca vara sa te gaseasca pregatita!

Ultrasono Cell Free

Stim foarte bine ca vergeturile vechi, albe, sidefate si adanci nu se mai vindeca niciodata. Insa stim ca cele rosii da! Asa ca am cautat un tratament care sa ne scape macar de cele noi si sa previna aparitia altora. Ultrasunete e cuvantul cheie, acestea sunt excelente pentru refacerea pielii si nu numai! Au si un efect dublu, de spargere si dizolvare a depozitelor de grasime calcifiate si refacerea fibrelor de elastina si de colagen care, odata rupte, produc aparitia vergeturilor.

Terapia actioneaza pana la 4-5 cm in profunzime, fixand in tesutul subcutanat cremele si gelurile profesionale. Fara pic de durere, fara risc de leziuni, fara nici un inconvenient! La salonul Betty Blue gasesti promotia lunii martie: 10 sedinte de ultrasunete a cate 15 minute fiecare costa acum cu 50% mai putin: 100 lei!

Dinti mai albi  

In fine, daca tot avem o piele frumoasa, haide sa zambim. Larg, din toata inima. Soarele de primavara ne va conferi un plus de stralucire. Şi pentru ca totul sa fie perfect, pana la ultimul detaliu, iti sugeram o albire dentara. Aspectul dintilor poate constitui cartea noastra de vizita atunci cand interactionam cu ceilalti, astfel incat ar trebui sa-i mentinem albi si sanatosi.

Dupa ce ai rezolvat cariile sau problemele gingivale, treci pe la Velvet Dental pentru o albire cu 25% mai ieftina decat de obicei. Poti opta intre albirea cu laser, mai rapida si de durata, sau albirea Opalescence, cu ajutorul unui gel. In timp ce pentru albirea cu laser sunt necesare doar 3 sedinte a cate 20 de minute, pentru cea cu gel vei sta pe scaunul stomatologic 2 ore.
 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Complexul parului alb poate fi depasit!
Complexul parului alb poate fi depasit!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân