Complexul parului alb poate fi depasit!

Cand este cazul sa retusezi aspectul podoabei capilare? Specialistii recomanda colorarea firelor albe in cazul domnilor care au 50% din par albit. Care sunt efectele? Afla aici!
  • Publicat:
Complexul parului alb poate fi depasit!
Complexul parului alb poate fi depasit!

Sotul (iubitul, colegul de birou, tatal) este suparat din pricina podoabei capilare ce devine de la luna la luna tot mai dalba? Nici o problema, data viitoare cand mergi la salon fa-i o programare. Exista solutii de colorare a parului grizonat ce ofera un look natural, discret. George Clooney iti spune ceva?

Nu o data am vazut pe strada domni respectabili cu parul negru abanos sau roscat acaju. Iata cate eforturi si experimente la domiciliu nefericite fac si barbatii doar din dorinta de a parea mai tineri… Pentru foarte multi crai de toate varstele, parul grizonat devine o piedica in calea farmecului personal.

Cu toate acestea, nu se impiedica de faptul ca vopselele de par pentru femei nu li se potrivesc. Hair-designerul George Soare de la salonul Tribute by GS explica: „Ca si compozitie, cremele colorante pentru parul barbatilor sunt diferite de cele pentru femei deoarece nu este necesara o deschidere a fibrei capilare foarte mare. Amoniacul este aproape inexistent, doza de pigment de gri este dubla pentru a reda o culoare cat mai naturala”.

Nu acoperirii 100% a firelor albe

Cand este cazul sa retusezi aspectul podoabei capilare? Specialistii recomanda colorarea firelor albe in cazul domnilor care au 50% din par albit. Care sunt efectele? „De exemplu, daca un domn are par alb in procent de 70%, dupa acest tratament, procentajul este redus la 20, 30% sau chiar mai putin in functie de rezultatul dorit.

Niciodata acoperirea nu este de 100% pentru a evita efectul de casca care apare la barbatii care se vopsesc acasa cu un produs oarecare”, completeaza hair-designerul.


Procedura de colorare dureaza intre 5 si 10 minute, iar in unele saloane, barbatii sunt vopsiti in incaperi separate de femei. Atentie, intrebati hair-stylistul daca vopseaua de par recomandata pateaza pielea. De asemenea, exista sampoane speciale pentru ingrijirea parului grizonat. 

Inainte de a-ti colora parul

-Gandeste-te cat de mult esti dispus sa-ti schimbi look-ul. O colorare intensa nu te va face neaparat mai tanar, ci risti sa devii tinta unor glume.

-Uita-te in reviste, pe internet si arata-i hair-stylistului ce iti place.

-Pentru inceput poti incerca o vopsea semi-permanenta pentru a-ti face o idee despre cum iti poti imbunatati aspectul fizic.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Ce este frumusetea?
Ce este frumusetea?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân