Frumusete fara durere

Injectiile cu acid hilauronic ajuta la intinerirea tenului.
  • Publicat:
Frumusete fara durere
Frumusete fara durere

Cercetarile privind estetica faciala castiga teren. Dermatologii americani vin cu noi descoperiri in materie de lifting si antiaging. S-a luat in discutie tehnica de infrumusetare, durata si gradul de suportabilitate a unei astfel de interventii.

Desi injectiile cu acid hialuronic pot netezi ridurile timp de 6 luni sau mai mult, pot insa fi destul de dureroase, daca in prealabil nu a fost anesteziata zona, in special perimetrul din dreptul buzelor.

Exista in schimb si geluri cu acid hialuronic care contin si anestezic, dar care nu dureaza insa decat 3 sau 4 luni si costa chiar mai putin decat celelalte. Ca si in cazul injectiilor traditionale, efectele secundare sunt aceleasi: inrosire, umflaturi sau invinetirea zonei.

Super buze, super culoare

Cum afli care este culoarea care iti pune cel mai bine buzele in evidenta? Stilistii stiu secretul. Daca incerci o culoare un pic mai deschisa decat culoarea naturala iti vei defini astfel foarte bine buzele. Tine cont de faptul ca un lipstick natural trebuie aplicat ca si cum totul a fost facut in graba, insa cat mai subtil cu putinta.

Un alt truc tine de imaginatie. Amesteca fara teama culorile! Prin urmare, nu inseamna ca, daca ti se potriveste o culoare, nu ti se mai pot potrivi si altele. Incearca sa le combini. Incepe prin a aplica o culoare foarte apropiata nuantei buzelor tale, peste care pui o alta culoare si vezi daca ti se potriveste. Chiar si cele mai trasnite culori, cand sunt amestecate, se pot armoniza frumos si poti obtine culoarea dorita.

Alege cine vrei sa fii astazi!

O femeie care isi schimba coafura este asemenea unei actrite care joaca intr-un rol nou. Alege sa fii o alta persoana cu fiecare ocazie. Specialistii de la Londa Professional au creat un produs de styling perfect adaptat schimbarilor la care vrei sa iti supui look-ul, Gel-Wax.

Foloseste-l si vei avea parte de o fixare flexibila. Confera dinamism coafurii tale si ii da un aer jucaus. Daca vrei sa alegi un look mai indraznet, poti folosi gelul-ceara de la Londa Profesional pentru a crea accente. Nu lipseste nici ingredientul surpriza – stralucirea.

Citeste si 16 pasi spre frumusete
                  Doll Beauty

Urmărește CSID.ro pe Google News
Peelingul chimic te scapa de acnee
Peelingul chimic te scapa de acnee
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”