Crema de zi, indispensabila pe timp de vara

Dermatologii recomanda insa ca inainte de a te machia si de a iesi pe usa, trebuie neaparat sa iti aplici crema de fata.
  • Publicat:
Crema de zi, indispensabila pe timp de vara
Crema de zi, indispensabila pe timp de vara

Pe langa hidratarea pe care ti-o ofera, crema de zi te apara pe timp de vara de multitudinea de factori ce iti agreseaza pielea. Soare, praf, caldura, apa sarata, nisip, clor, spune-le NU cu ajutorul cremei de zi!

Pielea fetei este subtire si delicata. De aceea este absolut necesar sa o hidratezi si sa o protejezi de-a lungul intregii zile. Din pacate, sunt inca destule persoane care uita sa o foloseasca.

Minimum de ingrijire

Crema de zi este cu siguranta un produs de baza pentru cele mai multe persoane, avand adepti chiar si in randul barbatilor. Totusi, chiar daca fiecare femeie are cel putin una, de multe ori se intampla sa uite de ea atunci cand isi face toaleta de dimineata.

Dermatologii recomanda insa ca inainte de a te machia si de a iesi pe usa, trebuie neaparat sa iti aplici crema de fata. De ce?

Proctie solara garantata

Pentru ca, pe langa proprietatile ei hranitoare, crema de zi contine neaparat si un filtru minim de protectie solara. Ar trebui sa tii cont de acest lucru mai ales acum, in plin sezon estival.

Majoritatea cremelor au factorul SPF 15, indeajuns de mare pentru o expunere de scurta durata la razele soarelui. Nu o supraestima totusi atunci cand te expui la soare pentru o durata mai lunga de timp. Pentru acest lucru ai nevoie de o crema de protectie solara adevarata!

Tips-uri pentru o actiune eficienta a cremei de zi

Pentru a o ajuta sa patrunda mai usor in piele, este recomandat sa folosesti mai intai o crema exfolianta. Aceasta din urma iti va permite sa scapi de celulele moarte de la suprafata si sa ii dai un aspect proaspat si catifelat.

Foloseste-o alaturi de o crema revigoranta de dimineata si una calmata de noapte. Acestia ar trebui sa contina vitaminele A, E si C.

Intregeste-i actiunea si cu produsele pentru zonele speciale, cum ar fi un balsam pentru buze sau crema pentru conturul ochilor.

Evita cremele ce contin parfum artificial sau coloranti intrucat irita pielea. Mai degraba foloseste o crema naturala, pe baza de plante, care iti asigura hidratarea fara a o agresa.

Citeste si Adapteaza-ti rutina de frumusete la caldura verii

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Arome de toamna de la Eden Spa
Arome de toamna de la Eden Spa
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân