Celulita nu e frumoasa. Rezolva problema!

Una dintre cele mai noi metode de reducere a tesutului adipos si ameliorarea aspectului de „coaja de portocala” utilizeaza aparatul Fisionic Beauty LF.
  • Publicat:
Celulita nu e frumoasa. Rezolva problema!
Celulita nu e sexy. Rezolva problema!

Am scapat de iarna grea, insa bucuria intrarii in sezonul cald este, pentru multe dintre noi, de scurta durata. Gandul ca tinutele sumare vor scoate la lumina celulita si depozitele de grasime bine ascunse pana acum ne-a dat lungi insomnii si n-am avut liniste pana n-am gasit o rezolvare.

Una dintre cele mai noi metode de reducere a tesutului adipos si ameliorarea aspectului de „coaja de portocala” utilizeaza aparatul Fisionic Beauty LF. Acesta lucreaza cu ultrasunete de joasa frecventa care genereaza unde de soc, ajungand pana la celulele grase (adipocite), modificandu-le structura.

Practic, ceea ce face aparatul pentru fesele si coapsele noastre este sa sparga manunchiurile de grasime formate sub piele, care apoi sunt usor de eliminat prin drenaj limfatic. Aceasta tehnologie permite tratarea unor suprafete intinse cu probleme, lasand in urma o piele ferma.

Pentru rezultate remarcabile, specialistii recomanda combinarea Fisionic Beauty LF cu alte tratamente care sa favorizeze cresterea circulatiei limfatice si eliminarea lichidelor intramusculare.

Citeste continuarea in editia tiparita a revistei Ce se intampla, Doctore?

Citeste si:
Masaj cu bambus pentru fese ferme
Castiga suplete cu o terapie inedita!
Toamna se masoara celulita la Hollywood

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Stop petelor maronii!
Stop petelor maronii!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”