Ce-ai zice de o epilare inghinala braziliana?

Zona inghinala ramane o parte bine ascunsa a corpului nostru in cea mai mare parte a timpului. Dar asta nu inseamna ca nu are nevoie de o ingrijire speciala. Ba dimpotriva! Un epilat realizat cu maiestrie poate conta uneori chiar mai mult decat o super coafura...
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce-ai zice de o epilare inghinala braziliana?
Ce-ai zice de o epilare inghinala Braziliana?

Zona inghinala ramane o parte bine ascunsa a corpului nostru in cea mai mare parte a timpului. Dar asta nu inseamna ca nu are nevoie de o ingrijire speciala. Ba dimpotriva! Un epilat realizat cu maiestrie poate conta uneori chiar mai mult decat o super coafura.

Poate ca nu stii, dar pentru aceasta zona speciala exista mai multe stiluri de epilare. Pana la urma, cu totii fugim de monotonia zilelor si incercam sa gasim tot felul de condimente cu ajutorul carora sa traim experiente noi in fiecare zi.

Asa ca, indiferent ca vrei sa pastrezi zona “pufoasa” intr-o masura mai mare sau mai mica, decizia este a ta. Trebuie doar sa stii cum iti place mai mult.

Atentie insa, pentru ca in fiecare salon cosmeticienele au propriile versiuni asupra stilurilor de epilare. Si deci s-ar putea sa fie nevoie sa explici exact ce vrei daca nu cumva vrei sa te trezesti ca nu mai ai nici macar un singur fir de par ramas!

Cele mai comune stiluri de
epilare inghinala sunt:

Epilarea inghinala normala presupune indepartarea firelor de par care depasesc linia bikinilor.

Este bine sa alegi acest stil daca este prima ta epilare sau daca iti doresti doar o “curatare”.

Epilarea inghinala totala depaseste linia bikinilor si poate include si epilarea in partea superioara a zonei pubice pentru un contur mai precis, spre exemplu daca ai fost anterior epilata in stil Brazilian.

Epilarea inghinala french presupune indepartarea parului din toata zona pubica, eventual cu exceptia unei portiuni mici, parul interfesier ramanand neatins.

Daca iti doresti sa ai zona inghinala fina, cu cea mai mare parte a parului indepartat, dar nu vrei sa intervii asupra zonei dintre fese, epilarea inghinala french este cea mai buna solutie pentru tine.

Epilarea inghinala braziliana presupune indepartarea totala a parului din zona inghinala si interfesiera. Uneori, un mic triughi sau o mica banda este lasata in partea din fata.

Epilarea inghinala braziliana este o optiune perfecta daca vrei sa porti bikini tanga sau iti place senzatia de "piele de bebelus”.

Multe femei si chiar barbati opteaza pentru epilarea braziliana pentru ca le place sentimentul rezultat in urma indepartarii totale sau aproape totale a parului din zona intima.

Cum sa te pregatesti pentru epilarea braziliana:

– fa-ti o programare cu cel putin cateva zile inainte sau dupa menstruatie. In aceasta perioada pielea este mai putin sensibila si vei suporta mai usor “agresiunea”.
– exfoliaza usor toata zona bikinilor chiar inainte sa mergi la cosmeticiana folosind apa calduta;
– nu folosi nici un fel de lotiune in zona bikinilor;
– asigura-te ca firele de par sunt suficient de lungi cat sa se prinda de ceara, dar nici prea lungi caci doare mai mult decat e necesar;
– ia o aspirina sau un Tylenol cu 30-45 de minute inainte de programare daca esti ingrijorata in privinta durerii.

Cum sa te ingrijesti dupa epilarea Braziliana:

– nu purta lenjerie stramta in urmatoarele cateva zile;
– incearca sa nu atingi cu mainile zona proaspat epilata deoarece acest lucru poate incuraja aparitia foliculitei;
– recomandabil este sa nu faci baie fierbinte pentru restul zilei in care te-ai epilat;
– nu e indicat sa mergi la solar sau sauna pentru urmatoarele doua zile.

Tu ce parere ai despre epilarea inghinala braziliana?

Citeste si 10 adevaruri despre epilarea definitiva

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vrei sa te simti frumoasa?
Vrei sa te simti frumoasa?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”