Cori Grămescu

Pasiunea mea pentru alimentație sănătoasă a început la finalul adolescentei, ani în care mi-am început propriul proces de slăbire și schimbare a stilului de viață. Îmi căutam echilibrul și asta m-a condus către tot ceea ce sunt în prezent. Un specialist în stil de viață și nutriție care are misiunea de a ajuta oamenii să fie mai sănătoși, mai fericiți în propriul corp și să le ghideze pașii către câștigarea încrederii de sine.

Background-ul meu academic a susținut evoluția mea profesională – sunt licențiată în managementul afacerilor internaționale și am, de asemenea, o diplomă MBA pentru afaceri antreprenoriale. Am, de asemenea, o formare în coaching, pentru că foarte mult din zona de management al stilului de viață și a schimbării comportamentelor noastre se bazează pe modificarea mindset-ului, iar asta înseamnă că datoria mea, ca profesionist, este să ofer sprijinul necesar și să mă dezvolt constant atât profesional, cât și personal.

În cei 17 ani de carieră am antrenat sau consiliat peste 35.000 de clienți din toată lumea pentru slăbire, remodelare corporală și îmbunătățirea stilului de viață. În prezent, am pus bazele unei platforme web de planuri nutriționale personalizate, în România, și a aplicației de nutritie Crave Bespoke Nutrition, în Statele Unite, din dorința de a facilita accesul la alimentație personalizată, consiliere nutrițională pentru un stil de viață sănătos și prevenție medicală, în cazul sindromului metabolic. (Reducerea riscurilor ale sindromului metabolic)

EXPERIENŢĂ

Fondator și CEO

Crave Bespoke Nutrition | 2021 - Prezent

Crave Bespoke Nutrition este nutritionistul tau tech pentru planuri alimentare complet personalizate. Diete de slabire unice, cu o abordare profund personală pentru un stil de viață sănătos, sustenabil și plăcut.

Co-fondator
Yummdiet.com | 2020 - Prezent

În practica mea de nutriție am observat că pot crea diete mai ușor dacă folosesc un șablon de mese. Așadar, am gândit și lansat platforma web pentru planuri de masă personalizate care sa ii ajute pe clienții mei romani să slăbească sănătos si eficient. .

Fondator & Director General
LadyFIT Gym| 2009 - 2020

Am creat primul lanț de studiouri de group fitness dedicate femeilor si am creat peste 140 de tipuri diferite de antrenamente pentru femei.

EDUCAŢIE

Maastricht School of Management Romania
2014 - 2017 | Master of Business Administration - MBA Entrepreneurship /Entrepreneurial Studies

28 mai 2023 lansarea cărții: Vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp

17 ani de experiență că nutriționist și antrenor de fitness de grup.

Pilates Trainer & Coach în nutriție - am lansat propria metoda de Pilates contemporan si am predat cursuri profesionale de nutriție pentru antrenori de fitness si tehnicieni nutriționiști.

Consiliat peste 35.000 de clienți la nivel internațional

Votată 3 ani la rând cel mai apreciat antrenor de fitness din România - Gala Eva

Cum să te bucuri de Paște fără grija kilogramelor în plus? Află ce meniu să adopți de la Cori Grămescu

Cum să te bucuri de Paște fără grija kilogramelor în plus? Află ce meniu să adopți de la Cori Grămescu

Tentațiile culinare de Paște vor fi la tot pasul, iar menținerea unei alimentații echilibrate și sănătoase poate fi pusă la încercare.