Cereale gata pentru consum, de la POST Raisin Bran Cereal

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.388
Acid glutamic g 1.634
Alanină g 0.272
Arginină g 0.347
Histidină g 0.149
Cistină g 0.149
Valină g 0.289
Prolină g 0.561
Serină g 0.297
Fenilalanină g 0.305
Glicină g 0.297
Triptofan g 0.116
Treonină g 0.206
Izoleucină g 0.206
Leucină g 0.413
Lizină g 0.157
Metionină g 0.083
Tirozină g 0.083
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.37
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.846
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.314
Macronutrienți
Apă g 8.8
Aport caloric / Energic total kcal 321
Carbohidraţi (total) g 78.2
Fibre (total) g 13.2
Glucide/Zaharuri (total) g 34
Lipide / Grăsimi (total) g 1.7
Proteine g 7.7
Minerale
Calciu mg 51
Cupru mg 0.5
Fier mg 18.3
Fosfor mg 381
Magneziu mg 158
Mangan mg 3.21
Potasiu mg 538
Seleniu µg 5.9
Sodiu mg 386
Zinc mg 3.8
Fitonutrienți
Beta caroten µg 2
Luteină + zeaxantină µg 101
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 27.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.7
Retinol µg 380
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.7
Vitamina A, IU IU 1271
Vitamina A, RAE µg 380
Vitamina D IU 68
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.6
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.54
Vitamina B12 µg 2.5
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.7
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.5
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.206
Vitamina B6 mg 0.8
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.9
Vitamina C mg 0.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 563

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?