Carne de vită, fleică, medalion, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 699
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.328
Acid glutamic g 3.888
Alanină g 1.465
Arginină g 1.629
Histidină g 0.911
Cistină g 0.244
Betaină mg 10.7
Valină g 1.181
Prolină g 1.074
Serină g 0.987
Fenilalanină g 0.95
Glicină g 1.153
Hidroxiprolină g 0.159
Triptofan g 0.261
Treonină g 1.118
Izoleucină g 1.105
Leucină g 2.063
Lizină g 2.303
Metionină g 0.643
Tirozină g 0.893
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.383
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.231
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.229
Acizi graşi trans (total) g 0.17
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 73.4
Aport caloric / Energic total kcal 120
Lipide / Grăsimi (total) g 3
Proteine g 23.28
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.035
Fier mg 1.37
Fosfor mg 221
Magneziu mg 11
Mangan mg 0.002
Potasiu mg 309
Seleniu µg 22.1
Sodiu mg 50
Zinc mg 3.36
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 63.3
Retinol µg 5
Vitamina A, IU IU 17
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.063
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B12 µg 2.06
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.184
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.548
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.366
Vitamina B6 mg 0.634
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being