Carne de porc, proaspătă, muşchi, porţiune centrală (cotlet), cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, găită, prăjită în minim de ulei

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 172
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.585
Acid glutamic g 4.221
Alanină g 1.583
Arginină g 1.781
Histidină g 1.124
Cistină g 0.312
Betaină mg 4
Valină g 1.398
Prolină g 1.117
Serină g 1.154
Fenilalanină g 1.148
Glicină g 1.249
Hidroxiprolină g 0.096
Triptofan g 0.329
Treonină g 1.215
Izoleucină g 1.308
Leucină g 2.274
Lizină g 2.457
Metionină g 0.757
Tirozină g 1.095
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.478
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.127
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.867
Acizi graşi trans (total) g 0.075
Colesterol mg 79
Macronutrienți
Apă g 58.39
Aport caloric / Energic total kcal 238
Lipide / Grăsimi (total) g 13.32
Proteine g 27.63
Minerale
Calciu mg 53
Cupru mg 0.118
Fier mg 0.93
Fosfor mg 251
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 353
Seleniu µg 40.8
Sodiu mg 94
Zinc mg 3.2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 102.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Retinol µg 5
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.6
Vitamina A, IU IU 17
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina D IU 25
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.536
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 0.79
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.369
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.186
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.288
Vitamina B6 mg 0.525

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being