Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlete sau fripturi), fără os, doar carne slabă separabilă, nepreparata

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 176
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.998
Acid glutamic g 3.262
Alanină g 1.223
Arginină g 1.376
Histidină g 0.869
Cistină g 0.241
Betaină mg 2.8
Valină g 1.08
Prolină g 0.863
Serină g 0.892
Fenilalanină g 0.887
Glicină g 0.965
Hidroxiprolină g 0.075
Triptofan g 0.254
Treonină g 0.939
Izoleucină g 1.011
Leucină g 1.758
Lizină g 1.899
Metionină g 0.585
Tirozină g 0.846
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.635
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.52
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.384
Acizi graşi trans (total) g 0.039
Colesterol mg 58
Macronutrienți
Apă g 72.94
Aport caloric / Energic total kcal 123
Carbohidraţi (total) g 0.82
Lipide / Grăsimi (total) g 3.78
Proteine g 21.35
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.052
Fier mg 0.77
Fosfor mg 244
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 375
Seleniu µg 39.1
Sodiu mg 65
Zinc mg 1.82
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 73.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Retinol µg 3
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina A, IU IU 9
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina D IU 15
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.631
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.18
Vitamina B12 µg 0.49
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.237
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.848
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.86
Vitamina B6 mg 0.575

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being